Robert Lewandowski / Foto: Profimedia

Robert Lewandowski la Barcelona, în impas! De ce au ajuns catalanii să nu mai creadă aproape deloc în transferul său

articol scris de Digi Sport
06.05.2022, 18:03
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Robert Lewandowski (33 de ani) este dorit la Barcelona în perioada de transferuri din vară, dar catalanii încă nu au luat legătura cu atacantul

Polonezul își dorește să plece de la Bayern la finalul acestui sezon, însă bavarezii nu sunt dispuși să îl cedeze și au început recent negocierile pentru un nou contract. 

Transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona, în impas

Lewandowski mai are contract până în vara lui 2023 cu Bayern, dar asta nu îi sperie pe nemți. Conform cotidianului spaniol AS, campioana Germaniei nu vrea sub nicio formă să renunțe la atacant, chiar și cu riscul de a-l pierde gratis la finalul sezonului următor. 

Aceeași sursă menționează că încăpățânarea celor de la Bayern o face pe Barcelona să nu mai creadă aproape deloc în șansele de a-l aduce pe vârf pe Camp Nou. 

Astfel, transferul lui Lewandowski la Barcelona a intrat în impas. Singurul scenariu prin care mutarea ar deveni posibilă ar fi ca Bayern să se răzgândească și să accepte să se așeze la masa negocierilor cu reprezentanții catalanilor, lucru puțin probabil în acest moment.

Secretul lui Robert Lewandowski: "Dacă vreau desert, mănânc cu o oră și jumătate după prânz sau cu o jumătate de oră înainte"

"Lewa" a dezvăluit secretul care-l ajută să se mențină în top. Atacantul campioanei din Bundesliga este într-o formă nemaipomenită și acest lucru se datorează faptului că îmbină preocuparea pentru aspectul fizic cu cea pentru îngrijirea psihică.

"Dacă vreau desert, mănânc cu o oră și jumătate după prânz sau cu o jumătate de oră înainte", a spus Robert Lewandowski, potrivit AS. "Ceea ce se întâmplă în capul tău este la fel de important ca ceea ce se întâmplă cu picioarele", a adăugat polonezul.

Obiectivul lui Lewandowski este clar: își dorește să evolueze la cel mai înalt nivel în continuare. "De 10-12 ani mă gândesc să rezist cât mai mult", a încheiat acesta. Desigur, de pregătirea sa fizică se ocupă și Anna Lewandowska, soția fotbalistului, care-i este și nutriționist.

Galerie Foto

Etichete: barcelona , bayern , robert lewandowski


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă