Ronald Koeman / Foto: Profimedia

Ronald Koeman a plecat nervos de la interviu după El Clasico. Ce l-a supărat pe tehnician

articol scris de Digi Sport
11.04.2021, 17:41
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Tehnicianul catalanilor, Ronald Koeman (58 de ani), a fost dezamăgit la sfârșitul partidei și a plecat nervos de la interviu după ce a fost întrebat de penalty-ul cerut de Barcelona, dar ignorat de arbitru.

Barcelona a pierdut ieri derby-ul cu Real Madrid cu scorul de 1-2, după o partidă de spectacol.

Ronald Koeman, nervos după El Clasico

La sfârșitul partidei, Ronald Koeman a fost intervievat, dar a plecat furios după ce unul dintre reporteri l-a întrebat despre un penalty cerut de catalani.

Tehnicianul Barcelonei a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă după ce Martin Braiwthwaite a fost pus la pământ în interiorul careului. Deși a părut că Ferland Mendy l-a tras de tricou pe atacantul danez, arbitrul a ignorat întreaga fază.

”Penalty-ul a fost clar. Încă o dată trebuie să acceptăm și să tăcem din gură. A fost foarte, foarte clar”, a spus Ronald Koeman după El Clasico.

”Ai văzut jocul? A fost penalty sau nu?”, l-a întrebat tehnicianul pe reporter. Jurnalistul a răspuns că a urmărit partida, dar nu a confirmat ipoteza lui Koeman, fapt ce l-a determinat pe tehnicianul Barcelonei să plece nervos din zona de interviuri.

Real Madrid - Barcelona 2-1. Au fost 4 bare în acest meci, câte două de fiecare parte

După ocazia Barcelonei, din minutul 10, madrilenii au deschis scorul prin super reușita lui Benzema, cu călcâiul, din minutul 13. Realul a marcat și golul al doilea după un sfert de oră, din lovitura liberă a lui Toni Kroos, deviată de Dest.

A urmat o dublă ocazie a echipei lui Zidane, când Valverde a lovit bara, iar Modric l-a pus la treabă pe Ter Stegen. Apoi a urmat voleul lui Kroos, direct în colegul său, Vinicius, însă prima repriză s-a încheiat cu două ocazii uriașe ale Barcelonei, ambele prin Messi. Mai întâi, starul argentinian a trimis în bară direct din corner, iar apoi șutul său din apropiere a fost parat spectaculos de Courtois.

Partea secundă a început pe o ploaie torențială, dar spectacolul a fost total, iar catalanii au redus diferența în minutul 60, prin Mingueza. Imediat după aceea, Realul a mai avut o bară, iar la poarta cealaltă, Courtois a salvat șutul lui Jordi Alba.

Madridul a irosit apoi o ocazie rarisimă, când Kroos a lovit total aiurea o minge, cu toată poarta în față. Barca a mai ratat o șansă mare în minutul 83, iar prelungirile au fost de infarct.

Mai întâi, Mingueza i-a suflat mingea în ultimul moment lui Marcelo, care rămăsese singur cu portarul, iar la ultima fază, catalanii au nimerit transversala, prin Ilaix Moriba.

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 2-1

Etichete: real madrid , barcelona , el clasico , ronald koeman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Foto Octavian Popescu a sărbătorit pe teren alături de persoana acuzată că-l distruge. Ce spunea Becali în urmă cu câteva luni

Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Citeşte şi

Barcelona - Valencia, Live Video, 22:00, pe Digi Sport 2. Cu o victorie, catalanii pot reveni pe locul 2

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”