Jennifer Hermoso și Luis Rubiales / Foto: Profimedia

”Sărutul interzis” s-a lăsat cu demiteri! Procuratura cere ani de închisoare

articol scris de Digi Sport
28.03.2024, 12:51
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Jennifer Hermoso (33 de ani) a depus plângere împotriva lui Luis Rubiales (46 de ani), după ce acesta a sărutat-o pe gură fără voia ei, în urma triumfului de la Cupa Mondială 2023.

S-au constatat indicii care demonstrează că Rubiales a încercat s-o convingă pe Hermoso să înregistreze un clip în care să spună că gestul a fost făcut cu acordul ei. Prin urmare, magistratul a dat "undă verde" ca procesul să înceapă. Numai că Luis Rubiales nu este singurul acuzat vizat de acest caz.

Albert Luque și Ruben Rivera au fost demiși de Federația Spaniolă de Fotbal

În dimineața zilei de 21 martie, Unitatea Operativă Centrală (UCO) a Gărzii Civile spaniole a percheziționat sediul Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF). Ancheta în desfășurare vizează presupuse nereguli contractuale în ultimii cinci ani.

La o săptămână distanță, Albert Luque și Ruben Rivera, directorul sportiv al naționale Spaniei și directorul departamentului de marketing, au fost demiși din funcțiile lor. Decizia vine mână în mână cu cererea procurorului de un an și jumătate de închisoare pentru ambii, vizați de infracțiunea de constrângere în dosarul lui Luis Rubiales și sărutul cu Jennifer Hermoso.

  • Spaniolii de la El Mundo au avut acces la mesajele pe care Albert Luque le-a schimbat cu o persoană apropiată lui Luis Rubiales, după sărutul neconsensual cu Jenni Hermoso. În mesaje, Luque o critică pe jucătoarea din Spania, despre care spune că ”nu merită nimic din cauza josniciei ei umane”.

Cei doi au fost înlăturați din orice activitate legată de echipa națională și federație. Atât Luque, cât și Ruben Rivera au venit în federație la solicitarea lui Luis Rubiales.

”Federația Regală Spaniolă de Fotbal (RFEF) a decis în această după-amiază să-i îndepărteze din atribuții pe directorii anchetați pentru constrângerea jucătoarei Jenni Hermoso, în urma informațiilor despre rechizitoriul acesteia de la Parchet în acest caz.

În acest sens, directorul de marketing, Ruben Rivera, și managerul sportiv al echipei naționale, Albert Luque, vor înceta să își mai exercite atribuțiile până la lămurirea acestei chestiuni judiciare", notează Marca.

De asemenea, Procuratura cere doi ani şi jumătate de închisoare pentru Rubiales, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso.

Nereguli în contractele semnate de Luis Rubiales, fostul preşedinte al federației, pentru organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită

Ancheta Poliției spaniole are legătură cu spălarea de bani și implică mai multe nume importante din cadrul RFEF. Printre cei investigați este și Luis Rubiales, fostul președinte al organizației.

Perchezițiile au avut loc atât în birourile federației dar și în casa din Granada a lui Rubiales. Garda Civilă din Spania a declarat că sunt șase oameni arestați deja, iar fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal nu se afla în țară la momentul perchezițiilor.

Tribunalul din Majadahonda este instanţa care a început să investigheze transferul Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, semnat de preşedintele de la acel moment, Luis Rubiales, demis ulterior. Un alt personaj investigat în acest sens este şi fostul fotbalist Gerard Pique.

RFEF a convenit asupra unui acord de trei ani, în valoare de 120 de milioane de euro, cu autorităţile sportive saudite în 2019, pentru un format extins al Supercupei Spaniei şi găzduirea competiţiei în ţara din Orientul Mijlociu.

Etichete: luis rubiales , jenni hermoso , albert luque , ruben rivera


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

600.000 de euro dintr-un ”foc” pentru FCSB!

Video ”Antrenorul” Becali nu se mai oprește! Ce spune despre Lucescu și Petrescu

Video FCSB, aproape de marea lovitură în mercato! Gigi Becali a făcut anunțul

Video Titularul lui Real Madrid care a sărbătorit din mașină, alături de fani, calificarea în finala Champions League

Citeşte şi

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

Ce a spus Jan Oblak, după primul meci la care Horațiu Moldovan a fost pe foaia de joc la Atletico Madrid

PEROZCine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”