Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo, în 2016, după finala UCL câștigată cu Atletico/ foto: Getty Images

Se repetă ”cazul Ronaldo” la Real Madrid: clauza de neacceptat propusă lui Sergio Ramos și reacția căpitanului

articol scris de Digi Sport
17.11.2020, 13:47
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos (34 de ani) pentru prelungirea contractului fundașului andaluz s-au împotmolit, cu toate că păreau să fie o simplă formalitate, în condițiile în care căpitanul campioanei își dorea să rămână pe Santiago Bernabeu.

Detaliul care îl face pe Sergio Ramos să-și reconsidere opțiunile: ce vrea Real Madrid în noul contract

Inițial, madrilenii i-au oferit lui Ramos o înțelegere pe un singur an. Apărătorul a refuzat, transmițându-le șefilor că vrea un contract pe două stagiuni.

Sergio Ramos e convins că și-a câștigat dreptul la un ”tratament special”, potrivit presei din Spania, după atâția ani petrecuți la Madrid. Detaliul care îndepărtează cele două părți este legat acum de al doilea an de contract.

Astfel, Florentino Perez se gândește să-i propună lui Ramos o ofertă pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul, în cazul în care fundașul strânge 25 de meciuri pentru Real Madrid. O înțelegere pe care Sergio nu o va accepta sub nicio formă, conform jurnaliștilor iberici.

Sergio Ramos, tratat de Real Madrid precum Cristiano Ronaldo

Ramos vrea să rămână la Real, unde este deja un jucător legendar, în ciuda ofertelor bănoase de la bogații continentului. Andaluzul e curtat mai ales de PSG, care e gata să-i ofere un contract pe doi ani și o primă de instalare uriașă, de 50 de milioane de euro.

Și Manchester City analizează situația spaniolului, în condițiile în care centrul apărării s-a dovedit o mare problemă în ultimii ani pentru trupa lui Guardiola.

Potrivit celor de la AS, ”Real Madrid nu va plusa pentru prelungirea contractului lui Ramos”, în contextul în care campioana Spaniei a fost afectată de pandemia de coronavirus și trebuie să aibă grijă de buget. Mai mult, madrilenii ar înțelege dacă apărătorul ar da curs unei oferte din străinătate: ”Este logic să aibă grijă de familia lui”.

”Real va aplica aceeași politică precum în cazul lui Cristiano Ronaldo și îi va oferi lui Ramos opțiunea să continue, dar cu o propunere adaptată în funcție de pandemie și circumstanțele economice de la club”, mai notează jurnaliștii de la AS, citați de Cuatro Deportes.

  • 100 de goluri a dat Sergio Ramos pentru Real Madrid55 dintre ele cu capul
  • Din 2005, când a venit de la Sevilla, e apărătorul andaluz pe Santiago Bernabeu

Golul 100 marcat de Sergio Ramos pentru Real Madrid:

Etichete: manchester city , real madrid , psg , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă