Nasser Al-Khelaifi în rolul de președinte al lui PSG / Foto: Profimedia

Șeicii PSG-ului caută să se răzbune pe Barcelona! Clubul pe care vor să-l cumpere pentru a-i umbri pe catalani

articol scris de Digi Sport
29.09.2022, 08:32
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Conducerea celor de la PSG are un "război" de la distanță cu Barcelona, iar francezii reclamă tacticile la care au apelat catalanii în această vară pentru a face rost de bani de transferuri, deși se confruntă cu probleme financiare.

Șeicii PSG-ului caută să se răzbune pe Barcelona! Clubul pe care vor să-l cumpere pentru a-i umbri pe catalani

Disputa dintre cele două formații are șanse mari să se îndrepte spre un alt nivel. Concret, Barca Universal, care citează Foot En Espagne, notează că șeicii de la PSG plănuiesc să cumpere clubul Espanyol și să transforme echipa în una mult mai puternică.

Prin acest procedeu, oficialii parizienilor vor să o aducă pe Espanyol în centrul atenției în Catalonia, lăsând Barcelona în umbră. Astfel, rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor apropiat și dacă intențiile șeicilor sunt în această direcție.

  • În acest moment, Espanyol ocupă locul 17 în Spania

Președintele de la PSG cere o anchetă UEFA la FC Barcelona: “Nu e corect ce au făcut”

Nasser Al-Khelaifi consideră că măsurile economice aplicate de FC Barcelona sunt “incorecte” și creează un precedent periculos, care ar putea sabota principiile fair-play-ului financiar impuse de UEFA.

În această vară, FC Barcelona a vândut 25% din drepturile de televizare din La Liga pentru următorii 25 de ani. Clubul și-a asigurat 267 de milioane de euro, după încheierea acestei tranzacții.

În plus, FC Barcelona a mai obținut 100 de milioane de euro, după ce a cedat 25% din compania Barca Studios către Socios.com.

Într-un interviu pentru Politico, Nasser Al-Khelaifi contestă legalitatea măsurilor economice aplicate de Joan Laporta, președintele Barcelonei, și cere măsuri din partea UEFA.

"Este corect ce a făcut Barcelona? Nu, nu este corect. Este legal? Nu sunt sigur. Dacă vor fi permise astfel de acțiuni, și alții vor face la fel. Bineînțeles, UEFA are propriile reguli financiare. Sunt sigur că vor analiza totul", a spus Al-Khelaifi.

Etichete: barcelona , psg , espanyol , al khelaifi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după scandalul cu Jurgen Klopp. ”Dacă vorbesc...”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PSG - Le Havre Live Video, 22:00 DGS 4. Echipa lui Luis Enrique poate câștiga titlul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale