Foto: Getty Images

Sergio Ramos îşi ia rolul de lider în serios. Ce le-a cerut colegilor în vestiar şi cum încearcă să facă "pace" cu Perez

08.03.2019, 10:11
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO Real Madrid - Ajax Amsterdam 1-4 | Eliminarea prematură din UEFA Champions League şi, mai ales, maniera în care aceasta s-a produs au tulburat serios apele la Real Madrid. Scaunul lui Santiago Solari se clatină serios, iar căpitanul Sergio Ramos, absent la returul cu Ajax, din cauza unui "galben" încasat intenţionat, a avut un schimb de replici dur cu preşedintele Florentino Perez, în care fundaşul a ameninţat chiar cu plecarea.

Ramos şi-a luat însă rolul de lider în serios şi a convocat o întâlnire între jucătorii formaţiei "blanco", la care nu a mai participat nimeni altcineva. Solari a fost scos din vestiar, pentru ca fotbaliştii madrileni să discute şi să stabilească ceea ce au de făcut în ultima parte a unui sezon deja compromis.

Astfel, potrivit COPE, Sergio Ramos le-a cerut colegilor săi trei lucruri: implicare în restul meciurilor rămase până la finalul sezonului, deşi şansele de a câştiga titlul în La Liga sunt minime, antrenorul să primească respectul cuvenit şi echipa să facă totul pentru a termina pe locul 2.

Sergio Ramos s-a întâlnit cu Florentino Perez, după cearta din vestiar

Perioada nefastă prin care trece Real Madrid şi care a culminat cu eliminarea din UEFA Champions League au încins spiritele în tabăra "galacticilor", iar Sergio Ramos și Florentino Perez au fost protagoniștii unui scandal de proporții.

După partida retur cu Ajax Amsterdam, Perez i-a criticat dur pe jucători, pe care i-a acuzat de că nu sunt suficient de dedicaţi. Ramos a izbucnit în mijlocul discuţiei. "Am oferit totul pentru toată lumea, pentru club și chiar și pentru tine. Plătește-mă și plec!", i-ar fi spus fundaşul preşedintelui.

Cei doi încearcă însă să facă "pace", iar AS susţine că preşedintele şi căpitanul au avut o întâlnire pentru a calma spiritele. Mai mult decât atât, Ramos l-a asigurat pe Perez că jucătorii vor face totul pentru a o readuce pe Real Madrid acolo unde îi este locul.

Etichete: real madrid , florentino perez , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă