Jucătorii Barcelonei / Foto: Getty Images.

Video Sevilla - Barcelona 0-2. Catalanii au urcat pe locul doi în La Liga

articol scris de Digi Sport
27.02.2021, 19:08
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Sevilla a pierdut pe teren propriu cu Barcelona, scor 0-2, iar catalanii au urcat, cel puțin temporar, pe locul doi în La Liga, cu 53 de puncte.

Catalanii au deschis scorul în minutul 29 prin Dembele, care a primit o pasă excelentă din partea lui Messi și l-a executat pe Bono din interiorul careului. În partea secundă, Dest a avut ocazia de a înscrie, dar a nimerit bara porții andaluzilor.

În finalul partidei Messi și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce Bono reușise să respingă primul șut al decarului sud-american. Acesta a reluat din a doua încercare și a stabilit scorul final, Sevilla - Barcelona 0-2.

Pentru Barcelona urmează o nouă deplasare, pe terenul celor de la Osasuna, iar Sevilla, care a rămas pe locul patru în La Liga, cu 48 de puncte, se va deplasa pe terenul lui Elche.

Sevilla - Barcelona 0-2

Minutul 90+4: Final de meci!

Minutul 86: GOOOL Barcelona! Messi duce scorul la 2-0. Bono a respins primul șut al argentinianului, dar acesta a înscris din a doua încercare.

Minutul 59: Dest lovește bara! Tânărul jucător al Barcelonei trage puternic de la 11 metri, dar mingea nimerește stâlpul din dreapta al porții adverse

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 29: GOOOL Barcelona! Messi îi pasează excelent lui Dembele, acesta scapă spre poarta adversă și îl execută pe Bono cu un șut pe jos.

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele de start:

  • Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero - Jordan, Fernando, Rakitic - El Haddadi, de Jong, Gomez
  • Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, Lenglet, Alba - Dest, Busquets, De Jong - Dembele, Messi, Pedri

De la gazde lipsesc Acuna şi Ocampos, ambii accidentaţi. În partida cu Sevilla, Barcelona nu va conta pe Miralem Pjanic, Philippe Coutinho, Sergi Roberto şi Ansu Fati.

Gruparea catalană este pe locul 3 în La Liga, la 5 puncte de liderul Atletico Madrid, ce are un meci mai puţin disputat. Sevilla e pe 4, la două lungimi în spatele adversarei de azi.

Sevilla - Barcelona LIVE VIDEO | Ronald Koeman şi-a întrerupt conferinţa de presă

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a fost nevoit să-şi întrerupă conferinţa de presă de vineri din cauza sângerărilor nazale.

În conferinţa dinaintea partidei de sâmbătă cu Sevilla FC, din deplasare, din etapa a 25-a a campionatului, Koeman a negat că ar fi supus unei presiuni deosebite după ce echipa lui a fost surclasată de PSG chiar pe Camp Nou în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor: "Când o antrenezi pe Barcelona, eşti sub presiune înaintea fiecărui meci."

Un eveniment ar putea sugera totuşi că tehnicianul este afectat de perioada actuală: el a fost nevoit să-şi întrerupă conferinţa de presă din cauza sângerărilor nazale. Văzând că hemoragia nu încetează, ofiţerul de presă al Barcei a decis să pună capăt declaraţiilor lui Koeman.

Presa spaniolă notează că tehnicianul a mai avut probleme cu sângerările nazale în timpul conferinţelor de presă. Fostul mare fundaş olandez a fost operat în luna mai din cauza unei probleme cardiace.

La începutul conferinţei, Koeman le-a cerut fotbaliştilor lui să nu se bazeze doar pe talentul lui Lionel Messi pentru a câştiga meciuri. El s-a referit la faptul că Barca depinde de Messi. Atacantul argentinian a marcat în acest sezon 23 de goluri în toate competiţiile.

"Messi a înscris 18 goluri în campionat, adică la fel ca toţi ceilalţi atacanţi ai echipei la un loc. Are nevoie să fie ajutat. Nu te poţi baza doar pe cel mai bun jucător al nostru sau pe cei care sunt cei mai experimentaţi. Toţi componenţii echipei trebuie să-şi asume responsabilităţi", a declarat olandezul.

El a negat că ar fi supus unei presiuni deosebite după ce echipa lui a fost surclasată chiar pe Camp Nou în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor: "Când o antrenezi pe Barcelona, eşti sub presiune înaintea fiecărui meci''.

Etichete: barcelona , sevilla , ronald koeman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”