Cristiano Ronaldo într-un meci pentru Real Madrid / Foto: Getty Images

Și Barcelona i-a spus "nu" lui Cristiano Ronaldo vara aceasta! Președintele Joan Laporta a povestit totul

articol scris de Digi Sport
30.07.2022, 08:38
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Atletico este ultima echipă care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) vara aceasta, după ce anterior și PSG, Bayern sau Chelsea au făcut același lucru. 

Superstarul lui Manchester United și-a pus impresarul să discute cu mai multe cluburi importante din Europa, dar s-a lovit de fiecare dată de un refuz categoric. Recent, Jorge Mendes a luat legătura cu Napoli, dar este de așteptat ca și italienii să-i spună "nu" portughezului. 

Cristiano Ronaldo, refuzat de Barcelona

Deși se credea că numărul echipelor care l-au refuzat pe Ronaldo vara aceasta este de 4, în realitate este vorba de 5 echipe. Asta deoarece Barcelona a recunoscut recent, prin vocea președintelui Joan Laporta (60 de ani), că l-a preferat pe Robert Lewandowski (33 de ani) în detrimentul lui CR7.

Laporta a lăsat de înțeles că Ronaldo a fost propus pe Camp Nou. Lucru extrem de surprinzător, având în vedere că Ronaldo este o adevărată legendă pe Santiago Bernabeu, iar Barcelona i-a fost cea mai mare rivală vreme de 9 ani.

"Astfel de povești au loc mereu pe durata verii. Mereu apar tot felul de știri. Dar, în final, adevărul este că noi l-am vrut pe Lewandowski. Am o relație foarte bună cu Jorge Mendes, îl cunosc de mult timp.

Este unul dintre cei mai buni impresari din lume. Știe cum să își facă treaba și îl respect. Dar în acest caz, noi l-am ales pe Lewandowski și știm că va fi crucial pentru succesul nostru. Așa că am ales să vorbim cu Bayern (n.r. în loc de Manchester United).

Asta este realitatea. Discuția legată de Ronaldo este doar o parte a poveștii, o parte foarte frumoasă. Dar noi l-am luat pe Lewandowski, care a fost ținta noastră principală.

Ronaldo este un foarte bun profesionist. E un jucător ambițios și competitiv și sunt sigur că are și alte opțiuni", a declarat Laporta, conform 90min

Alyson Eckmann, femeia care i-a spus "nu" lui Cristiano Ronaldo: "Puteam fi în locul Georginei"

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez (28 de ani) formează o relație din 2016, la un an de la despărțirea portughezului de modelul Irina Shayk (36 de ani).

Galerie Foto

Înainte să înceapă o relație cu Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo s-ar fi apropiat de Alyson Eckmann (31 de ani), un model și prezentatoare TV din SUA, care susține acum, la mai bine de șase ani de la acele momente, că l-a refuzat pe portughez.

M-a chemat la el acasă, dar am refuzat. Puteam să fiu în locul Georginei”, a spus Alyson Eckmann, citată de Corriere dello Sport.

Americanca și-a continuat povestea și a transmis că, în cele din urmă, a acceptat să meargă la Cristiano Ronaldo și că, după vizită, a mai ținut legătură cu portughezul, însă doar pentru o lună, în care au discutat banalități.

Am prezentat evenimentul de lansare a parfumului lui Cristiano Ronaldo. La petrecere, am început să vorbim și m-a invitat la el. I-am spus 'nu', pentru că trebuia să lucrez a doua zi. Prietena mea, care era cu mine, mi-a zis 'Aly, nu poți refuza, te rog'.

Așa că i-am spus lui Cristiano să trimită un șofer să mă ia de acasă când îi transmit eu. Am ajuns la el, am băut câteva pahare de șampanie. Apoi, pe la 03:00, i-am zis că vreau să merg acasă, așa că m-a trimis cu șoferul lui.

Când am plecat, mi-a cerut numărul de telefon și ne-am mai scris în următoarea lună, dar nimic special. 'Bună, ce mai faci?', 'Cum ești?', lucruri de genul ăsta. Apoi ne-am oprit”, a declarat Alyson Eckmann.

Etichete: barcelona , cristiano ronaldo , manchester united , joan laporta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

Citeşte şi

Video Girona - Barcelona 4-2. Înfrângerea elevilor lui Xavi au făcut-o pe Real Madrid campioană

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”