Kylian Mbappe a semnat cu PSG și a refuzat-o pe Real Madrid / Foto: Profimedia

Spaniolii se întreabă: pe cine să aducă Real Madrid cu banii pe care îi avea pregătiți pentru Kylian Mbappe?

24.05.2022, 14:37
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Kylian Mbappe (23 de ani) a refuzat propunerea celor de la Real Madrid și a semnat un nou contract cu PSG pe o perioadă de trei ani.

Acum, după ce francezul a ales să rămână la PSG, unde se va alege cu suma de 600 de milioane de euro, spaniolii se întreabă cine ar trebui să vină la Real Madrid în perioada de transferuri din vară.

Spaniolii, în dilemă: pe cine să aducă Real Madrid cu banii pe care îi avea pregătiți pentru Kylian Mbappe?

După ce venirea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu a picat, ibericii au lansat mai multe variante care ar putea fi luate în calcul de gruparea blanco. Într-un sondaj lansat de AS.com, Robert Lewandowski este marele favorit al fanilor pentru a veni la echipa antrenată de Carlo Ancelotti.

Al doilea în preferințele suporterilor este Christopher Nkunku, fotbalistul celor de la RB leipzig, care a câștigat recent titlul de fotbalistul sezonului în Bundesliga. Darwin Nunez de la Benfica și Rafael Leao de la AC Milan sunt celelalte două variante în preferințele fanilor din Spania. 

Real Madrid ar putea folosi banii pe care îi avea pregătiți pentru Kylian Mbappe pentru unul dintre fotbaliștii amintiți mai sus. De asemenea, un alt nume despre care se vorbește intens la Real Madrid este Aurelien Tchouameni (22 de ani), de la AS Monaco.

Real Madrid i-ar fi pregătit lui Kylian Mbappe nu mai puțin de 100 de milioane de euro doar pentru semnarea contractului, în timp ce salariul ar fi fost în jur de 50 de milioane de euro.

Kylian Mbappe, ținta ironiilor după ce a acceptat 600 de milioane € de la PSG! Cele mai tari meme-uri apărute pe internet

Așa cum era de așteptat, Mbappe a fost ironizat pe internet pentru alegerea făcută. Nu a scăpat nici Real Madrid, care a fost luată în râs pentru eșecul din cursa cu PSG. 

Cele mai multe meme-uri create de internauți au legătură cu decizia francezului de a-și ruina singur visul de a juca la Real Madrid, cu modul în care atacantul a "lucrat-o pe la spate" pe campioana Spaniei, dar și cu faptul că Mbappe își poate lua deja adio de la trofeul Champions League în următorii ani. 

Galerie Foto

Etichete: real madrid , robert lewandowski , kylian mbappe , rafael leao , christopher nkunku , darwin nunez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă