Pep Guardiola este antrenorul celor de la Manchester City / Foto: Getty Images

Starul e nemulțumit la Barcelona, Pep Guardiola îi deschide ușa: "Ar fi primul pe care l-aş lua cu mine la război!"

02.11.2019, 09:06
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Pep Guardiola se uită în continuare la meciurile Barcelonei, echipă cu care a cucerit toate trofeele posibile. Managerul lui Manchester City a remarcat un jucător în ultima victorie a catalanilor, 5-1 acasă cu Valladolid

Guardiola a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Arturo Vidal, mijlocaşul care devine om de bază la gruparea blaugrana deşi, la începutul sezonului, avea şanse minime să prindă primul 11. Presa spaniolă l-a elogiat pe chilian, iar Guardiola a spus că travaliul lui în teren este extraordinar.

"Am amintiri plăcute de pe vremea când eram antrenor la Bayern Munchen, iar el juca acolo. Dacă aş merge la război, în mod cert ar fi primul pe care l-aş lua cu mine. Este un tip simpatic şi luptător, un excelent lider în vestiar. La Bayern venea mereu cu ceva în plus, vede fotbalul ca nimeni altul," a declarat Guardiola pentru Catalunya Radio.

Cuvintele antrenorului spaniol seamănă izbitor cu cele rostite de alt antrenor al lui Vidal, Antonio Conte, care l-a avut pe mijlocaş sub comanda sa la Juventus. Şi Conte şi Buffon spuseseră că cel mai bun camarad în caz de război ar fi Arturo Vidal. 

Arturo Vidal mai are doi ani de contract cu Barcelona

Fostul antrenor al chilianului de la Juventus, Antonio Conte, vrea să-l aducă la Inter pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani.

Barcelona ar fi gata să-l vândă pentru 20 de milioane de euro pe Vidal, pe care l-a cumpărat anul trecut, de la Bayern Munchen, în schimbul a 18 milioane de euro.

Sud-americanul a jucat 53 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru Barca sezonul trecut, în toate competiţiile.

Mijlocașul chilian mai are contract cu Barcelona până în 2021. Arturo Vidal este evaluat la 15 milioane de euro de transfermarkt.de, după ce a fost vândut în 2015 de Juventus la Bayern pentru 35 de milioane de euro.

Etichete: antonio conte , pep guardiola , arturo vidal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro

Liverpool îl înlocuiește pe Jurgen Klopp cu ”Guardiola”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”