Lionel Messi, Gerard Pique și Sergi Roberto la un antrenament al Barcelonei / Foto: Getty Images)

Surpriză la Barcelona! UEFA a efectuat un control antidoping inopinat. Ce jucători au fost testați

articol scris de Digi Sport
15.12.2020, 21:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Jucătorii Barcelonei au avut parte de o surpriză înaintea meciului cu Real Sociedad de miercuri seară, partidă transmisă în direct la Digi Sport 1, de la ora 22.00.

La antrenamentul de la baza din Sant Joan Despi au apărut oficiali de la UEFA care au dorit să facă un control antidoping inopinat. Au venit ”vampirii”, a dezvăluit cotidianul Mundo Deportivo.

Au fost desemnați 6 fotbaliști ai grupării catalane, în frunte cu căpitanul Leo Messi.Ter Stegen, Araujo, Pjanic, Trincao și Umtiti sunt ceilalți jucători care au testați.

"Messi va pleca dacă nu acceptă asta!" Anunț ferm făcut de un candidat la funcția de președinte al Barcelonei

Viitorul lui Lionel Messi (33 de ani) la FC Barcelona continuă să fie incert, în ciuda faptului că a acceptat, în această toamnă, să rămână alături de formația de pe Camp Nou.

Deși a solicitat să plece de la Barcelona în ultima fereastră de mercato, în urma unor neînțelegeri cu conducerea, Messi a anunțat că își va respecta contractul, scadent în iunie 2021, fără a discuta despre o eventuală prelungire.

"Messi va pleca dacă nu acceptă asta!" Anunț ferm făcut de un candidat la funcția de președinte al Barcelonei

Emili Rousaud, fost vicepreședinte al clubului, în prezent candidat la funcția de președinte de la FC Barcelona, spune că Messi va fi nevoit să plece de pe Camp Nou dacă nu acceptă o reducere salarială la următorul contract, în contextul pandemiei de coronavirus.

"Va trebui să stăm de vorbă cu Messi și să-i cerem o reducere a salariului. Acum, la cum stau lucrurile, nu ne permitem. Îi vom cere să facă acest sacrificiu. Dacă nu acceptă asta, atunci va pleca", a spus Rousaud, pentru ARA, citat de Marca.

De la data de 1 ianuarie 2021, Messi poate negocia cu orice altă echipă, în condițiile în care contractul său cu FC Barcelona expiră la finalul sezonului. Deși este conștient de ceea ce înseamnă argentinianul pentru club, Rousaud spune că nu există o altă cale.

"Messi a scris cele mai importante pagini din istoria clubului. Trebuie să ne onorăm legendele, dar realitate asta este. Cred că trebuie să spunem lucrurile așa cum sunt.

Nu ne putem păcăli oamenii. Vom face toate eforturile necesare pentru ca el să rămână, dar vom pune mereu pe primul loc interesele clubului", a mai spus Rousaud.

Etichete: lionel messi , fc barcelona real sociedad , barcelona marc andre ter stegen , miralem pjanic barcelona , uefa control antidoping barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă