Thomas Tuchel/ Foto: Profimedia Images

Thomas Tuchel, noul favorit să preia banca lui Real Madrid

articol scris de Digi Sport
26.03.2022, 12:27
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Thomas Tuchel (48 de ani), antrenorul lui Chelsea, ar putea pleca de la clubul londonez în perioada următoare și să ajungă la Real Madrid.

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, ar fi nemulțumit de Carlo Ancelotti, după ce gruparea ”galactică” a pierdut derbyul cu Barcelona din La Liga, scor 0-4.

Thomas Tuchel, dorit de Florentino Perez dacă Ancelotti nu ia campionatul sau Liga Campionilor

Florentino Perez pune presiune pe Carlo Ancelotti, actualul antrenor al echipei blanco. Perez plănuiește înlocuirea italianului la finalul sezonului, dacă Real Madrid nu va câștiga titlul în La Liga sau trofeul Ligii Campionilor.

Thomas Tuchel ar fi noul favorit al lui Florentino Perez, potrivit Daily Post. Tehnicianul o pregătește în prezent pe Chelsea Londra, dar ar putea pleca de la echipă, având în vedere și situația incertă a clubului, din cauza sancțiunilor aplicate de Guvernul Britanic lui Roman Abramovich (55 de ani).

Varianta Thomas Tuchel la Real Madrid a apărut după ce fanii lui Real Madrid i-au cerut deja lui Perez înlocuirea lui Ancelotti cu Xabi Alonso (40 de ani).

Răspunsul oferit de Xabi Alonso când a fost întrebat despre preluarea lui Real Madrid

După ce numele lui Alonso a fost vehiculat în ultima vreme pentru banca grupării galactice, Xabi Alonso a eliminat orice speculație și dezminte faptul că ar veni la Real Madrid ca să îi ia locul lui Carlo Ancelotti.

După cum știu că funcționează lumea fotbalului și cunosc clubul Real Madrid, nu o să dau prea multă importanță și nici nu am multe de spus”, a fost reacția scurtă a lui Xabi Alonso, citat de Marca.

Fostul mijlocaș de pe Santiago Bernabeu pregătește în prezent echipa secundă a celor de la Real Sociedad, însă contractul său expiră în vară. Astfel, fanii vicecampioanei Spaniei au început să ceară pe Twitter ca echipa lor preferată să-l contacteze pe Alonso, privit drept înlocuitorul potrivit pentru italian. 

  • Xabi Alonso a jucat pentru Real Madrid în perioada 2009-2014, timp în care a adunat un total de 236 de meciuri. 

Carlo Ancelotti le-a prezentat scuze fanilor pentru eșecul din "El Clasico"

La finalul jocului contra Barcelonei, Carlo Ancelotti a recunoscut că a fost o seară de coșmar pentru madrileni și a ținut să își prezinte scuzele în fața fanilor.

Totodată, tehnicianul italian a luat toată vina asupra lui și a cerut ca rezultatul să nu fie transformat într-o dramă.

"Când au avansat pe tabela de marcaj, am pierdut controlul. Nu a fost noaptea noastră. Le prezentăm scuze fanilor. Trebuie să ne odihnim și să revenim peste două săptămâni.

E vina mea. Este greu pentru că este un 'El Clasico'. Am pierdut meciul, însă nu trebuie să facem o dramă. Am fost de nerecunoscut, totul a mers prost”, a spus Ancelotti după meci.

Etichete: chelsea , real madrid , carlo ancelotti , thomas tuchel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

Citeşte şi

”Messi al Turciei” a transmis un mesaj categoric, după ce Ancelotti i-a stabilit viitorul

Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”