Leo Messi, la Buenos Aires, în mai 2018/ foto: Profimedia

Toată Argentina e ”amețită”, după ce a aflat câți bani ia idolul Messi de la Barcelona: ”Nimic nu va mai fi ca înainte!”

articol scris de Digi Sport
31.01.2021, 20:16
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dezvăluirile făcute de El Mundo, care a scris că Leo Messi (33 de ani) încasează peste 555 de milioane de euro în patru ani la Barcelona, au avut un ecou puternic în țara natală a fotbalistului, Argentina.

Principalale publicații din țară au scris pe larg despre salariul lui Messi, iar pe rețelele de socializare au apărut mii de reacții.

Presa argentiniană, șocată de informațiile despre salariul lui Messi. Ce scriu principalele ziare din țară

Olé, principalul cotidian sportiv din Argentina, s-a concentrat pe implicațiile dezvăluirilor. ”Numele lui Messi devine tendință pe rețelele sociale și ajunge pe prima pagină a publicațiilor din Spania”, scriu jurnaliștii sud-americani, care încearcă să îi ia apărarea starului.

”Să nu uităm că este vorba despre suma brută. Aproape 50% se duc la stat, ca taxe, iar suma totală include bonusurile și drepturile de imagine ale fotbalistului”, mai remarcă Olé.

Clarin, o altă publicație de impact în Argentina, scrie că ”informația este șocantă”. ”O scurgere de informații nenecesară, care pare venită din interiorul clubului de pe Camp Nou, ca să-l expună pe fotbalistul din Rosario într-un moment în care se vorbește despre plecarea sa de la Barcelona”, mai scrie publicația citată.

La Nacion: ”Nimic nu va mai fi ca înainte la Barcelona!”

La Nacion scrie că, după aceste dezvăluiri, nimic ”nu va mai fi ca înainte la Barcelona””Datoriile echipei, care depășesc un miliard, fac din club un 'prizonier al iadului'. Cifrele sunt incendiare”, subliniază ziariștii de la La Nacion.

Infobae, cea mai urmărită publicație din America Latină, avertizează însă că sumele nu sunt 100% reale. De asemenea, Infobae ridică un semn de întrebare cu privire la momentul ales pentru dezvăluiri: înainte de alegeri, fără un președinte în funcție.

Leo Messi urmează să dea în judecată ziarul El Mundo, pentru că jurnaliștii au făcut publice documente confidențiale și, potrivit catalanilor de la Sport, caută ”vinovatul”, omul care a denunțat contractul.

Fotbalistul are un ”cerc de suspecți” compus din patru sau cinci persoane, scriu jurnaliștii de la Sport, astfel că nu va dura mult până când vinovatul va fi demascat și avocații argentinianului vor lua măsurile legale.

Etichete: barcelona , leo messi , salariu messi , el mundo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Barcelona - Valencia, Live Video, 22:00, pe Digi Sport 2. Cu o victorie, catalanii revin pe locul 2

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”