Lionel Messi, de 5 ori câștigător al Balonului de Aur, nu a prins finala pentru FIFA The Best 2018. Foto: Getty Images

Trofeul FIFA The Best, ignorat de Barcelona. Valverde: "Pentru noi, Messi e cel mai bun din lume"

25.09.2018, 20:08
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Lionel Messi nu a prins nici măcar un loc între cei 3 finaliști pentru trofeul FIFA The Best 2018 și nici nu s-a dus la gala de la Londra. Distincția i-a revenit decarului de la Real Madrid, Luka Modric, dar rezultatul voturilor nu cântărește prea mult pentru campionii Spaniei. De 5 ori câștigător al Balonului de Aur, argentinianul devenit din acest an căpitanul Barcelonei este în continuare socotit cel mai bun jucător al lumii de antrenorul său de pe Camp Nou, Ernesto Valverde.

''Fiecare poate avea opinia sa, o am şi eu pe a mea. Nu este cazul să comparăm jucătorii între ei, dar pentru noi cel mai bun este Leo'', a afirmat Valverde la o zi după gala FIFA de la Londra.

Reacția antrenorului de la Barcelona este mult mai "dulce" decât poziția fermă adoptată de presa catalană, care marți a criticat rezultatul de la gala FIFA The Best 2018.

Triumful croatului Modric a pus capăt dominaţiei lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi care în ultimii zece ani şi-au împărţit Balonul de Aur şi alte trofee FIFA.

Valverde a recunoscut totuşi că Modric a avut un an excelent, câştigând Liga Campionilor cu echipa sa de club, Real Madrid, şi ducând naţionala Croaţiei până în finala Cupei Mondiale din Rusia.

Pentru Barcelona urmează meciul cu Leganes din etapa a 6-a din La Liga. Leganes - Barcelona se joacă miercuri, 26 septembrie, la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: lionel messi , barcelona - bilbao , lionel messi barcelona , messi valverde barcelona , fifa the best 2018 , messi the best , ernesto valverde lionel messi , modric fifa the best 2018 , luka modric fifa the best 2018 , lionel messi fifa the best 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

Foto A intrat pe teren pentru un selfie, dar a aflat imediat de ce bodyguardul lui Messi primește 230.000€ pe lună

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”