Thomas Tuchel și Cesar Azpilicueta, antrenorul și căpitanul echipei Chelsea Londra / Foto: Profimedia

Tuchel blochează transferul lui Azpilicueta la FC Barcelona! “Nu i-a plăcut mesajul meu, dar l-a înțeles”

articol scris de Digi Sport
22.07.2022, 23:17
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Fundașul spaniol Cesar Azpilicueta (32 de ani), căpitanul echipei Chelsea Londra, își făcuse deja planuri pentru o mutare la FC Barcelona, dar antrenorul echipei londoneze, Thomas Tuchel, a blocat transferul.

Cesar Azpilicueta, forțat să rămână la Chelsea! Thomas Tuchel: "Nu vreau să-i dau ceea ce vrea"

Pe 20 iulie, FC Barcelona a reușit să ajungă la un acord cu Chelsea pentru transferul lui Cesar Azpilicueta, potrivit presei spaniole.

Fundașul spaniol este în ultimul an de contract cu Chelsea, iar FC Barcelona a oferit 5 milioane de euro pentru transfer.

Thomas Tuchel a blocat această tranzacție pe ultima sută de metri, chiar dacă fotbalistul își dorește foarte mult să ajungă la FC Barcelona.

Chelsea Londra a pierdut doi fundași centrali în această vară. Germanul Antonio Rudiger a semnat cu Real Madrid, iar danezul Andreas Christensen a mers la FC Barcelona.

În schimb, Chelsea l-a transferat pe fundașul senegalez Kalidou Koulibaly (31 de ani), de la Napoli, pentru 38 de milioane de euro.

“Este o situație grea, pentru că nu vreau să-i dau lui Azpi ceea ce vrea. La un moment dat, este vorba despre ceea ce vrea fiecare. Știu cât am luptat pentru a-l aduce pe Kalidou Koulibaly, un jucător foarte important pentru Napoli și echipa lui națională.

Avem un internațional spaniol care este căpitan la Chelsea. Îl văd la același nivel cu Koulibaly și nu cred că FC Barcelona îl vede la acel nivel. Așa că sunt reticent să-i dau ceea ce vrea, pentru că este un jucător foarte important pentru noi.

Nu mă gândesc la alte cluburi, mă concentrez doar asupra nevoilor de la Chelsea. I-am spus asta direct, chiar dacă îl înțeleg la nivel personal. Dar nu sunt în această poziție pentru a-i oferi doar ceea ce vrea.

Sunt manager la Chelsea și voi face tot ce e mai bine pentru Chelsea. Nu i-a plăcut mesajul meu, dar l-a înțeles. Este greu pentru Azpi, pentru că un alt club îl presează mereu (n.r. – FC Barcelona).

La 1 septembrie, când lucrurile se vor calma, sunt sigur că Azpi va juca la cel mai înalt nivel pentru noi. Da, sunt puțin deranjat de ceea ce face Barcelona, recunosc. Dar încerc să fac totul pentru Chelsea”, a spus Thomas Tuchel, citat de standard.co.uk.

Cesar Azpilicueta a ajuns la Chelsea în vara anului 2012 de la Olympique Marseille și a fost unul dintre jucătorii de bază ai clubului.

  • 9 milioane de euro este cota de piață a lui Cesar Azpilicueta, potrivit Transfermarkt.

Etichete: chelsea , premier league , barcelona , la liga , azpilicueta , cesar azpilicueta , thomas tuchel , tuchel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. MM Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Citeşte şi

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Predicția făcută de Thomas Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Se va întâmpla!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”