Coutinho este cel mai scump jucător cumpărat de Barcelona, 140 de milioane de euro

Ultimatum pentru Coutinho. Barcelona nu mai are răbdare cu brazilianul. Ce i-a transmis

23.03.2019, 09:51
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Philippe Coutinho încă nu-și revine, iar oficialii Barcelonei sunt deciși să pună piciorul în prag. Astfel, potrivit publicației Mercato365, șefii de pe Camp Nou sunt deciși să-i stabilească viitorul brazilianului în mai puțin de o lună.

Philippe Coutinho este cel mai scump jucător transferat vreodată de Barcelona. A fost adus de la Liverpool în ianuarie 2018, pentru 140 de milioane de euro, iar Barcelona era ferm convinsă că i-a găsit înlocuitor legendarului Andres Iniesta, însă la un an distanță, după un start bun, se pare că s-a înșelat. Acum, brazilianul a ajuns să se lupte pentru un loc de titular tocmai cu conaționalul său, Arthur.

Astfel, Barcelona și Ernesto Valverde nu știu cum să procedeze mai bine cu mijlocașul de 26 de ani. Fie îi mai dau ceva răgaz, ca în cazul lui Dembele, care și-a revenit în cele din urmă, fie încearcă să-și recupereze investiția de 140 de milioane de euro.

Philippe Coutinho are mai puțin de o lună la dispoziție din partea Barcelonei pentru a demonstra că merită să rămână

Pentru moment, nu s-a luat încă nicio decizie, însă Coutinho nu pare hotărât să plece. Dacă ar fi să renunțe la Coutinho, singura condiție pe care o pune Barcelona este ca prețul să nu scadă de 100 de milioane de euro, cu toate că ar avea o pierdere de 40 de milioane. De serviciile sale s-au interesat Manchester United și Chelsea în ultima vreme.

Potrivit publicației citate, Josep Maria Bartomeu a avut deja o primă întâlnire cu jucătorul și o va avea pe a doua după sferturile de finală din Champions League, una care se pare că va fi definitivă, conform sursei citate.

Astfel, brazilianul mai are la dispoziție mai puțin de o lună pentru a demonstra că merită să îmbrace tricoul blaugrana.

Prima manșă a sferturilor de finală Champions League, Manchester United - Barcelona, va fi pe 18 aprilie, în direct la Digi Sport, iar returul, o săptămână mai târziu. Tot atunci se va lua o decizie în privința lui Coutinho.

Brazilianul are 63 de meciuri şi 19 goluri în toate competiţiile pentru gruparea blaugrana.

Etichete: philippe coutinho , coutinho barcelona , transfer coutinho , oferte coutinho


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

”Extraordinar. Profil pur ofensiv”. Se va prezenta la reunirea FCSB-ului, iar Gigi Becali poate fi încântat deja

Jose Mourinho s-a decis! A cerut 3 staruri la Fenerbahce

Nasser Al-Khelaifi, decizie radicală în privința lui Kylian Mbappe

Citeşte şi

Acum 6 ani era cumpărat cu 135.000.000€, iar acum a ajuns să coste de 19 ORI mai puțin

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”