Ousmane Dembele / Foto: Profimedia

Ultimele vești despre viitorul lui Ousmane Dembele la Barcelona! Ce s-a întâmplat la întâlnirea de miercuri

articol scris de Digi Sport
28.04.2022, 18:42
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Ousmane Dembele (24 de ani) se află în ultimele șase luni de contract cu Barcelona, iar discuțiile dintre cele două părți pentru prelungirea angajamentului continuă.

Ultimele vești despre viitorul lui Ousmane Dembele la Barcelona! Ce s-a întâmplat la întâlnirea de miercuri

În cursul zilei de ieri, agentul lui Dembele și oficialii Barcelonei au avut o nouă întâlnire, după cea de la Marrakech, Maroc, de la începutul lunii aprilie. Deși părea la un moment dat un capitol încheiat, fotbalistul francez are șanse reale să continue pe Camp Nou, anunță Mundo Deportivo.

După discuția de miercuri, cele două părți și-au arătat intenția de a continua și din vara acestui an. Mai mult, formația blaugrana va căuta să reducă diferența dintre ceea ce a oferit clubul inițial și ceea ce a cerut Ousmane Dembele, pentru a-l securiza pe fotbalist și pentru următorii ani.

În ciuda semnelor bune din ultimele săptămâni, Barcelona și impresarul lui Dembele nu au stabilit încă o întâlnire decisivă, dar se așteaptă ca cele două părți să ajungă la un acord în viitorul apropiat.

”Ousmane Dembele va semna prelungirea”. Francezul, dat de gol de rude?

În ultimele luni, Ousmane Dembele a devenit om de bază la Barcelona, iar acest lucru i-a schimbat optica asupra viitorului. Joacă din ce în ce mai bine sub comanda lui Xavi Hernandez și sunt șanse mari ca acest lucru să-l fi ajutat decisiv în luarea unei decizii.

Speranțele fanilor Barcelonei au fost alimentat serios de una dintre nepoatele sale. Aceasta a intrat într-un dialog cu unul dintre suporterii lui Ousmane pe rețelele de socializare și i s-a destăinuit că fotbalistul ”va semna prelungirea” contractului, într-un final, conform barcauniversal.com.

Deși afirmația nu poate reprezenta o garanție a rămânerii sale pe Camp Nou, suporterii intuiesc să discuțiile dintre Dembele și Barcelona au rămas deschise și se poate întâmpla orice în următoarea perioadă.

Ousmane Dembele este considerat înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe la PSG, dacă acesta nu-și va prelungi contractul cu campioana Franței până în vară. Următoarea lună pare decisivă pentru ambii fotbaliști.

Etichete: barcelona , ousmane dembele , contract dembele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Baeten a reușit ”dubla” și îi duce pe olteni în avantaj

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”