Villarreal a luat 4 puncte în acest sezon din duelurile cu Real. Foto: Getty Images

Video Villarreal - Real Madrid 2-2. Repetiție ratată pentru "galactici" înaintea finalei UCL

19.05.2018, 21:30
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

În ultima etapă a sezonului din La Liga, Real Madrid a remizat pe terenul lui Villarreal, scor 2-2, ÎN DIRECT la Digi Sport. A fost, totodată, ultima "repetiție" a echipei lui Zinedine Zidane înainte de finala Ligii Campionilor, pe care albii o vor juca sâmbăta viitoare, în fața lui Liverpool.

Madrilenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Bale (11) și Cristiano Ronaldo (32). "Submarinul galben" a revenit în partea a doua și a egalat prin reușitele lui Roger Martinez (70) și Castillejo (85).

Zinedine Zidane a folosit un 11 de gală la ultima repetiție oficială înainte de finala UEFA Champions League - dintre numele grele a lipsit doar Keylor Navas, în locul căruia tehnicianul francez și-a titularizat fiul, pe Luca Zidane (20), debutant la echipa mare a clubului la care tatăl său a scris istorie atât ca fotbalist, cât și ca antrenor.

Gareth Bale a deschis scorul pentru Real Madrid cu un șut din marginea careului mare, după o fază de mare efect (11). Cristiano Ronaldo a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru Real, după o centrare perfectă a lui Marcelo (32).

Repriza a doua le-a aparținut gazdelor de la Villarreal. Cu 20 de minute înainte de final, Martinez a înscris cel mai frumos gol al meciului. Villarreal a evitat înfrângerea când mai erau 5 minute de joc. Castillejo a închis tabela la 2-2, iar Real a încheiat sezonul din La Liga cu o remiză, pe locul al 3-lea și se gândește deja la finala UEFA Champions League cu Liverpool.

VIDEO Villarreal - Real Madrid 2-2


LIVE VIDEO&SCORE

Min. 90+4: Fluier final. Villarreal - Real Madrid 2-2

Min. 84: GOOOOL Villarreal! Castillejo a dat lovitura și a egalat pentru Villarreal în fața lui Real Madrid după o fază la care a păcălit jocul la ofsaid al madrilenilor. Scăpat singur cu portarul Luca Zidane, decarul lui Villarreal l-a driblat și a finalizat cu un șut din unghi, pe jos.

VIDEO Golul lui Castillejo

Min. 70: GOOOOL Villarreal! Roger Martinez a redus din diferență pentru gazde cu un șut frumos, trimis din careu, la colțul lung, după o fentă scurtă în fața lui Varane.

VIDEO Golul lui Roger Martinez

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45: Fluier de pauză la Villarreal, acolo unde Real Madrid conduce cu 2-0, prin golurile marcate de Bale și Cristiano Ronaldo.

Min. 32: GOOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo a dublat avantajul oaspeților, cu o frumoasă lovitură de cap pe care a reușit-o la capătul unei centrări trimise de Marcelo cu exteriorul.

VIDEO Golul lui Cristiano Ronaldo

Min. 11: GOOOOL Real Madrid! Gareth Bale a deschis scorul pe terenul lui Villarreal. Madrilenii au executat rapid o lovitură liberă de la mijlocul terenului, care nu anunța nimic. Modric a primit o pasă scurtă de la Casemiro și l-a găsit pe Bale, cu o nouă pasă pe jos. Galezul a reușit un dribling superb, lăsând mingea să treacă printre picioarele unui apărător advers, apoi i-a "ciupit" mingea tot acestuia și mai făcut o fentă, apoi a punctat cu un șut cu dreptul, pe jos.

VIDEO Golul lui Bale

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Villarreal și Real Madrid.

ECHIPELE DE START:

Villarreal (4-4-2): Andres - Mario Gaspar, Alvaro, Bonera, Marin - Soriano, Rodri, Javi Fuego, Fornals - Sansone, Enes Unal;
Rezerve: Salem al Dawsari - V. Ruiz, J. Costa, Castillejo, Barbosa, Roger Martinez, Cheryshev;
Antrenor: Javier Calleja;

Real (4-3-1-2): Luca Zidane - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Isco - Bale, Cristiano Ronaldo;
Rezerve: Casilla - Nacho, Kovacic, Lucas Vazquez, Asensio, Theo Hernandez, Benzema;
Antrenor: Zinedine Zidane.


Ultima repetiţie a lui Real Madrid înaintea finalei UEFA Champions League este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, de la ora 21:45. Echipa lui Zinedine Zidane închide sezonul în La Liga, în deplasare cu Villarreal.

Cu o săptămână înainte finala Ligii Campionilor, Real Madrid joacă în deplasare la Villarreal. Galacticii vor să răzbune înfrângerea din tur, când submarinul s-a impus cu 1-0, în luna ianuarie (VIDEO&DETALII). În precedentul meci disputat pe Estadio de la Ceramica, cele două echipe au făcut spectacol - madrilenii au câștigat un meci în care s-au marcat 5 goluri.

Villarreal - Real Madrid se joacă la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: real madrid , real , video real madrid , villarreal-real madrid , video villarreal - real madrid , video real madrid la liga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Citeşte şi

Primesc o avere de la sponsori! Care sunt cluburile care câștigă cei mai mulți bani

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună