Sigla Barcelonei / Foto: Getty Images

”Vom lua măsuri!” Prima reacție a Barcelonei, după scandalul în care au fost implicați Antoine Griezmann și Ousmane Dembele

articol scris de Digi Sport
07.07.2021, 21:44
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Clubul Barcelona a oferit prima reacție după scandalul în care au fost implicați Antoine Griezmann și Ousmane Dembele.

Catalanii au emis un comunicat oficial în care și-au cerut iertare suporterilor jigniți de remarcile făcute de Griezmann și Dembele, dar și partenerilor care au fost afectați de acestea.

Reacția clubului FC Barcelona după scandalul în care au fost implicați Griezmann și Dembele

Clubul Barcelona regretă neplăcerile cauzate în rândurile suporterilor japonezi și asiatici și în rândul partenerilor noștri. Doi dintre jucătorii noștri (Ousmane Dembele și Antoine Griezmann) au arătat o lipsă de respect  prin atitudinea lor în fața unor angajați ai hotelului unde erau cazați. Această atitudine nu corespunde cu valorile pe care Barcelona le reprezintă și le apără. Valorile clubului și ale partenerilor ar trebui să fie ceva ce Barcelona protejează, iar această credință este prezentă la toate nivelurile organizației.

Clubul se angajează să îmbunătățească nivelul de educație în ceea ce privește rasa, discriminarea și diversitatea. La Barcelona, nu este loc pentru rasism și discriminare. Barcelona ar dori să își ceară iertare public în fața suporterilor și a partenerilor care au fost supărați în legătură cu acest incident din vara anului 2019, o perioadă când responsabilitățile erau pe umerii altui consiliu director.

Jucătorii și-au manifestat deja regretul și și-au cerut scuze suporterilor japonezi și partenerilor, iar acest lucru este apreciat de club. Barcelona își rezervă dreptul să ia măsurile interne pe care le consideră potrivite”, au scris cei de la FC Barcelona, în comunicatul oficial.

Griezmann și Dembele au batjocorit niște tehnicieni asiatici

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu doi dintre jucătorii campioanei mondiale batjocorind niște tehnicieni asiatici.

Fotbaliștii Barcelonei, Antoine Griezmann și Ousmane Dembele, sunt filmați în timp ce râd de niște persoane de orignie asiatică venite în camera de hotel pentru a rezolva, aparent, niște probleme tehnice.

Cei doi încep prin a se amuza de cum arată asiaticii, pentru ca mai apoi să râdă de felul în care vorbesc, scrie Daily Mail. Pe filmare, Ousmane Dembele se aude cum îi spune lui Griezmann: "Toate fețele astea urâte, doar ca să poți juca PES (n.r. Pro Evolution Soccer). Nu ți-e rușine?". Atacantul venit la Barcelona de la Atletico Madrid în 2019 începe să râdă după afirmațiile făcute de colegul său.

Ulterior, Dembele continuă să ironizeze persoanele vare veniseră să rezolve o problemă a televizorului: "Ce fel de limbaj înapoiat e ăsta? Sunteți avansați din punct de vedere tehnologic în țara voastră sau nu?", a mai spus Dembele.

Imaginile au circulat pe rețelele sociale în data de 2 iulie 2021, însă nu sunt filmate în această vară, deoarece frizura lui Griezmann este diferită de cea avută la EURO 2020. Conform ultimelor informații, clipul ar fi fost filmat în vara lui 2019, când Griezmann a ajuns la Barcelona, iar catalanii au mers în perioada de pregătire în Japonia.

Fotbaliștii francezi au reacționat pe rețelele sociale și și-au prezentat scuzele în cazul în care anumite persoane au fost ofensate de gesturile lor.

Etichete: barcelona , antoine griezmann , ousmane dembele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Oltenii conduc la pauză, grație reușitei semnate de Raul Silva

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”