Zinedine Zidane şi Eden Hazard / Foto: Profimedia

Zidane a lămurit situația lui Hazard, după ce belgianul s-a accidentat din nou: ”Asta este ceea ce vrem pentru Eden”

articol scris de Digi Sport
20.03.2021, 08:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a confirmat că belgianul Eden Hazard nu va fi operat şi că există ''un plan diferit'' pentru recuperarea sa după ultima accidentare musculară, astfel încât acesta să poată juca în ultima parte a sezonului, scrie EFE.

Zinedine Zidane a lămurit situația lui Hazard: ”Nu va fi supus unei intervenții chirurgicale”

''Ceea ce vrem pentru Eden este recuperarea sa. Cel mai important lucru pentru noi este ca el să fie din nou apt în totalitate pentru a putea relua antrenamentele şi meciurile. Nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi vom avea, prin urmare, un alt plan. Suntem pe acest drum'', a spus Zidane.

Tot vineri, selecţionerul naţionalei de fotbal a Belgiei, Robert Martinez, îşi exprima încrederea că Eden Hazard (Real Madrid), căpitanul primei reprezentative, ar putea reveni în timp util după accidentările suferite pentru a putea juca la EURO 2020 ce se va disputa în vara acestui an.

Hazard s-a confruntat cu accidentări în serie în acest sezon, care i-au afectat prezenţa şi la echipa de club, însă nu-şi va putea ajuta nici colegii de la naţională în cele trei meciuri din această lună în preliminariile CM 2022 din Qatar.

Robert Martinez: ”El are un drum lung de parcurs”

Cu toate acestea, Martinez a sugerat că acesta ar putea reveni într-o perioadă rezonabilă, care-i va permite prezenţa la turneul final al EURO 2020.

''El are un drum lung de parcurs privind recuperarea şi nu putem da pronosticuri. Oricine avansează un interval de timp greşeşte. Totuşi, eu cred că Hazard se va reface într-un timp ce-i va permite să reia antrenamentele şi să fie apt pentru partidele de la EURO'', spunea Robert Martinez.

Belgia va întâlni în această lună Ţara Galilor, Cehia şi Belarus în meciurile de calificare pentru Mondialul din Qatar.

Selecţionerul Martinez a arătat că problemele pentru Eden Hazard au apărut după operaţia de la gleznă, iar acum acesta va efectua un tratament non-invaziv pentru a se recupera.

Eden Hazard, care a suferit o nouă accidentare, de această dată în zona şoldului, ar fi decis să nu se opereze pentru a rezolva o mai veche problemă la gleznă, nota joi Le Soir.

La sfaturile celor de la Real Madrid, belgianul a decis să nu apeleze la o nouă intervenţie chirurgicală la gleznă, ci va urma un tratament simplu, fără operaţie.

Potrivit Marca, Hazard va trebui să ia o perioadă de odihnă de aproximativ două luni şi apoi să înceapă să se antreneze înainte de a spera să revină pe teren.

Pentru naţionala Belgiei, aceasta nu este o veste bună înainte de Campionatul European. Cu siguranţă, Hazard are nevoie de odihnă însă riscă să nu fie apt pentru participarea la EURO 2020.

Cu toate acestea, Real Madrid speră să-l aibă pe Hazard în dispozitiv pentru finalul sezonului ceea ce ar însemna că el ar putea fi şi în lotul Belgiei pentru EURO.

Agerpres.

Etichete: real madrid , eden hazard , zinedine zidane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

Citeşte şi

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”