Zinedine Zidane / Foto: Getty Images

Zidane, out de pe banca tehnică a Realului? Omul care vrea alt antrenor pentru „Galactici”

articol scris de Digi Sport
06.04.2021, 12:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Enrique Riquelme (32 de ani), antreprenorul care aspiră la funcția lui Florentino Perez de la conducerea lui Real Madrid, susține că dacă s-ar afla la șefia clubului, nu și l-ar dori pe Zinedine Zidane pe banca tehnică.

Riquelme și-a exprimat de multe ori dorința de a-și depune candidatura la președinția Realului, însă susține că Florentino Perez face tot ce îi stă în putință pentru a rămâne în această funcție.

Enrique Riquelme nu l-ar dori pe Zinedine Zidane pe banca tehnică a Realului.

Enrique Riquelme spune că în cazul în care ar deveni președintele Realului, antrenorul echipei ar fi primul lucru pe care l-ar schimba. Riquelme susține că are o altă viziune în ceea ce privește banca tehnică a echipei, iar Zinedine Zidane nu se mulează pe aceasta.

„Zidane nu va fi antrenorul meu. Noi ne gândim la o altă tipologie de antrenor, cu o strategie diferită. Mie, personal, îmi place mult Klopp. De asemenea, Raul mi se pare foarte bun”, a declarat Enrique Riquelme, citat de Marca.

Zinedine Zidane se află la cârma lui Real Madrid din 2019, atunci când l-a înlocuit pe banca tehnică pe fostul antrenor, Santiago Solari. Acesta nu este primul mandat al lui Zidane pe Santiago Bernabeu. Tehnicianul francez a mai pregătit o dată formația între 2016 și 2018. Contractul său va expira la sfârșitul sezonului următor.

Alături de Zinedine Zidane, Real Madrid are un palmares impresionant. A câștigat de trei ori trofeul Champions League, de două ori a obținut titlul de campioană a Spaniei, de două ori a câștigat Supercupa UEFA și de două ori a cucerit Supercupa Spaniei.

În ceea ce privește candidatura sa la funcția de președinte al clubului Real Madrid, Enrique Riquelme susține că își dorește foarte mult această responsabilitate, însă actualul președinte, Florentino Perez, face tot ce poate pentru a rămâne în continuare la șefia clubului.

Florentino Perez a fost proclamat ultima oară preşedinte pe 19 iunie 2017, când a fost candidat unic şi a fost reales pentru al cincilea său mandat, al treilea consecutiv, în fruntea lui Real Madrid. În fruntea clubului madrilen de 17 ani, Perez şi-a confirmat intenţia de a candida pentru nou mandat şi va fi ales automat dacă nu va avea vreun alt contracandidat.

„Florentino Perez a convocat alegeri la mijlocul sezonului. Cine nu ar fi surprins? Mai ales într-un an ca acesta, cu o pandemie și în mijlocul unei campanii de vaccinare. M-aș fi așteptat la multe lucruri, dar niciodată la asta.

Am cerut prin email Consiliului Electoral toate actele necesare pentru a-mi prezenta candidatura, dar încă nu mi-au răspuns”, susține Riquelme.

Riquelme îl vrea înapoi pe Cristiano Ronaldo

Riquelme a vorbit și despre jucătorii pe care ar încerca să îi aducă pe Santiago Bernabeu dacă ar deveni președintele Realului, iar printre aceștia se numără Cristiano Ronaldo, Erling Haaland și Kylian Mbappe. De asemenea, antreprenorul spune că în mod cert i-ar prelungi contractul lui Sergio Ramos: „Susțin revenirea lui Cristiano Ronaldo pentru că reprezintă foarte mult pentru fotbal și pentru Real Madrid. Nu există jucători bătrâni sau tineri. Există doar jucători buni sau slabi.

Ramos este un jucător grozav, împărtășește valorile Realului și este într-o formă de invidiat. Dacă ar continua așa i-aș reînnoi contractul”.

Etichete: real madrid , la liga , florentino perez , enrique riquelme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă