Ceballos, folosit numai 28 de secunde cu Leganes

Video Zidane şi-a umilit un jucător în finalul meciului cu Leganes: l-a introdus pentru 28 de secunde

22.02.2018, 09:34
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Zinedine Zidane şi-a pus într-o situaţie stânjenitoare un jucător în finalul partidei câştigate de Real Madrid cu 3-1 pe terenul lui Leganes.

Antrenorul "galacticilor" l-a introdus pe teren pentru fix 28 de secunde pe Dani Ceballos. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani l-a înlocuit pe Mateo Kovacic în minutul 91:58, iar arbitrul partidei de pe Butarque a fluierat finalul la minutul 92:26.

Ceballos nu a suportat prea uşor umilinţa la care a fost supus de "Zizou" şi a plecat glonţ spre vestiare, imediat după finalul meciului.

VIDEO SECUNDELE PETRECUTE DE CEBALLOS PE TEREN

Dani Ceballos nu mai jucase deloc pentru Real Madrid de pe 18 ianuarie, din turul sferturilor Cupei Spaniei, tot contra lui Leganes şi tot pe Butarque.

În La Liga, fotbalistul spaniol n-a mai jucat de anul trecut, din partida lui Real Madrid cu Sevilla, din 9 decembrie, în care a bifat 20 de minute.

Ceballos se află la Real Madrid din 2017, atunci când a fost cumpărat de la Betis Sevilla pentru 16,5 milioane de euro, după ce s-a remarcat la Europeanul de tineret, unde a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei.

Dani Ceballos, care mai are contract cu Real Madrid până în 2023, a jucat 16 meciuri oficiale şi a înscris două goluri în acest sezon, ambele în victoria cu 2-1 contra lui Alaves.

Etichete: zidane , dani ceballos , leganes real madrid , ceballos 28 de secunde , ceballos introdus pentru mai putin de un minut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Citeşte şi

A semnat până în 2027 cu Real Madrid, dar poate pleca la vară: i-a fost stabilit deja prețul

Atletico, gata să transfere de la Real Madrid: fotbalistul e ”frustrat” și vrea să plece

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”