Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid / Foto: Getty Images

Zinedine Zidane, iritat de acuzațiile legate de arbitraj: "M-am săturat! Real Madrid merită respect"

05.07.2020, 20:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Real Madrid s-a impus pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 1-0, iar trupa lui Zinedine Zidane este foarte aproape de a cuceri titlul în La Liga.

Succesul din Țara Bascilor nu a fost obținut ușor, iar Real Madrid a fost acuzată de rivale că a fost ajutată din nou de către arbitri. Athletic Bilbao a cerut un penalty, în minutul 75, când Sergio Ramos l-a călcat în careu pe Raul Garcia, însă nu a primit nimic.

Cu două minute înaintea acestei faze, Real Madrid a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în urma unei faze asemănătoare, Marcelo fiind călcat în careu de un adversar.

La conferința de presă de după partidă, Zinedine Zidane s-a arătat destul de iritat de întrebările reporterilor referitoare la arbitraj, antrenorul madrilenilor solicitând respect pentru jucătorii săi, care sunt aproape să cucerească titlul în Spania.

"M-am săturat, mereu vorbim despre același lucru. Se pare că am câștigat doar datorită arbitrajului. Jucătorii lui Real Madrid merită respect. Arbitrul a mers să vadă faza (n.r - faultul asupra lui Marcelo) și a dat penalty pentru că a fost penalty.

Nimeni nu va putea să ne distragă atenția de la obiectiv, acela de a continua să jucăm fotbal. Nu am vorbit cu Sergio și Marcelo despre penalty-uri. Sunt oameni puși acolo care trebuie să se ocupe asta și trebuie să îi respectăm. Vom continua să ne concentrăm doar asupra fotbalului", a declarat Zidane, potrivit As.

Iker Muniain: "Știm în favoarea cui se iau deciziile"

Victoria madrilenilor a fost adusă de Sergio Ramos, în minutul 73. Căpitanul lui Real a înscris după un penalty acordat în urma consultării sistemului VAR. Marcelo a fost călcat în careu de Dani Garcia, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, după ce a văzut mai multe reluări.

După doar două minute, bascii au cerut și ei un penalty. Ramos l-a călcat în careu pe Raul Garcia, în ceea ce a părut o intervenție involuntară, însă arbitrul nu a acordat nimic și nici nu a folosit sistemul VAR pentru a revedea momentul.

Decizia i-a înfuriat pe cei de la Athletic Bilbao, care au pierdut partida și au ratat șansa de a urca pe locul 7, care duce în Europa League. Căpitanul Iker Muniain s-a arătat destul de revoltat la finalul jocului, sugerând că arbitrajele din ultima vreme sunt doar în favoarea echipei lui Zidane.

"Raul Garcia a fost călcat și nici măcar nu au mers să vadă faza. Știm deja care este mersul din ultimele zile și în favoarea cui se iau deciziile acestea, dar trebuie ca fiecare să tragă concluziile pentru el", a spus Muniain, citat de Mundo Deportivo.

VIDEO Sergio Ramos i-a adus victoria lui Real Madrid

Unica reușită a meciului din Țara Bascilor i-a aparținut lui Sergio Ramos, care a ajuns la cinci goluri marcate în ultimele 7 meciuri din La Liga. În acest sezon, căpitanul madrilenilor a reușit să puncteze de 12 ori.

În urma acestui rezultat, Real Madrid și-a consolidat poziția de lider, având 77 de puncte, cu patru runde rămase de disputat. Barcelona se află la 7 lungimi în spatele rivalei, însă are un meci mai puțin disputat. Catalanii vor juca pe terenul lui Villarreal, astăzi, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Etichete: real madrid , athletic bilbao , arbitraj , zinedine zidane , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Citeşte şi

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”