Leo Messi / Foto: Profimedia

Leo Messi, lăsat pe ”dinafară” de americani. Ce i s-a întâmplat argentinianului, după ce a câștigat Balonul de Aur

articol scris de Digi Sport
28.11.2023, 22:56
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Leo Messi (36 de ani), proaspăt câștigător al Balonului de Aur, nu i-a convins pe americani în cele câteva luni în care a evoluat deja la Inter Miami.

Leo Messi nu a prins echipa sezonului în MLS

Deși a avut reușite din momentul în care a evoluat primul meci pentru Inter Miami, Leo Messi nu a fost inclus în echipa sezonului din MLS.

Starul argentinian nu s-a aflat la Inter Miami de la începutul sezonului, iar gruparea finanțată de David Beckham nu a prins nici play-off, astfel că decizia celor din MLS ar putea avea o motivare.

Echipa sezonului din MLS: Roman Burki (St. Louis City) – Walker Zimmerman (Nashville SC), Tim Parker (St. Louis City SC), Matt Miazga (FC Cincinnati) – Hany Mukhtar (Nashville SC), Hector Herrera (Huston Dynamo FC), Thiago Almada (Atlanta United), Luciano Acosta (FC Cincinnati) – Chucho (Columbus Crew), Giorgos Giakoumakis (Atlanta United) și Denis Bouanga (Los Angeles Football Club).

Messi, Antonela și copiii, monitorizați pas cu pas la gala Balonului de Aur 2023

Galerie Foto

Pe lângă Leo Messi, Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai cuplului (Thiago, Mateo și Ciro), la gala Balonului de Aur a venit și Yassine Cheuko (34 de ani) alături de familia argentiniană.

Yassine Cheuko a devenit celebru peste noapte, după ce Inter Miami l-a angajat special pentru a fi bodyguardul lui Lionel Messi.

Bodyguardul lui Lionel Messi s-a asigurat că totul este în regulă în jurul lui Messi și a familiei sale. Yassine Cheuko nu a scăpat pe nimeni din vedere la gala Balonului de Aur și s-a aflat tot timpul în spatele lui Messi, Antonela și a celor trei copii.

Cine este Yassine Cheuko, bodyguardul lui Leo Messi

Galerie Foto

Tânârul, fost soldat în armata SUA și totodată luptător ocazional în MMA, câștigă 230.000 de euro lunar ca să-i păzească permanent spatele fotbalistului.

Recent, Yassine Cheuko a primit o ofertă care îi poate aduce un venit suplimentar pentru un efort mult mai mic. 

Cheuko are o condiție fizică de invidiat, astfel că a primit recent o ofertă inedită din partea unui site destinat adulților, pe care se postează materiale foto și video disponibile doar celor cu abonament. Omul care îl protejează pe Messi ar urma să primească 25.000 de euro pe loc în cazul în care acceptă să facă postări de la antrenamentele pe care le face el în sala de forță sau din momente când se află alături de Messi.  

Etichete: leo messi , leo messi mls , echipa sezonului mls


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”