Robert Lewandowski, 195 de goluri în Bundesliga.

Lewandowski s-a dezlănțuit în Supercupă. Cum au reacționat colegii săi după recitalul cu Frankfurt

13.08.2018, 15:57
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

În această vară au apărut în repetate rânduri speculații cu privire la viitorul lui Robert Lewandowski. Unii îl dădeau ca și plecat de la Bayern, cu atât mai mult având în vedere interesul manifestat de Real Madrid pentru transferul atacantului. În cele din urmă, vârful polonez va continua la clubul bavarez, cu care a început în forță noul sezon. În partida de duminică din Supercupă, Lewandowski a înscris un hat-trick împotriva celor de la Eintracht Frankfurt.

Laudele colegilor și ale oficialilor lui Bayern nu au întârziat să apară. Printre cei care su subliniat importanța lui Lewandowski pentru echipa antrenată de către Niko Kovac se numără Thomas Muller și Hasan Salihamidzic

Thomas Muller se bucură că va continua și în sezonul viitor alături de Lewa în compartimentul ofensiv.

"Acesta a fost un răspuns excelent al lui pentru toți cei care l-au criticat. Ne-a demonstrat că are calitate, deși nu trebuie să mai dovedească asta cuiva. Trebuie să observăm faptul că este la 100% din potențial și este extrem de important pentru noi. Acesta este motivul pentru care clubul nu-l lasă să plece", a declarat Muller.

Muller a vorbit și despre Jerome Boateng, un alt jucător despre care s-a speculat că ar fi putut încheia înțelegerea cu Bayern în această vară.

"Avem nevoie de Jerome, este un jucător foarte important pentru noi. Dacă este în formă, foarte puțini fundași au calitatea lui", a declarat Muller.

Printre cei care l-au lăudat pe Lewandowski pentru prestația sa cu Frankfurt se numără Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al echipei germane.

"Este un profesionist. Asta a fost reacția sa corectă, asta am vrut de la el să facă", a declarat Salihamidzic. "Lewandowski este pentru mine unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun atacant din lume. El ne-a demonstrat din nou acest lucru", a concluzionat oficialul clubului bavarez.

Bayern Munchen este din nou supercampioana Germaniei, pentru al doilea an consecutiv. Bavarezii s-au distrat pe teren cu Eintracht Frankfurt.

Lewandowski a dat start spectacolului în minutul 21 şi tot el a făcut 2-0 patru minute mai târziu. Recitalul polonezului a continuat şi după pauză, iar Bayern conducea cu 3-0 în minutul 54. Jucătorii lui Frankfurt au rămas fără reacţie, aşa că echipa lui Kovac a profitat din plin. Kingsley Coman şi-a trecut şi el numele pe tabelă şi tot el i-a pasat decisiv lui Tiago Alcantara, în minutul 85 pentru 5-0.

Este a şaptea Supercupă din istoria lui Bayern, record în Germania.

Etichete: bayern , bayern munchen , bundesliga , lewandowski , robert lewandowski , bayern eintracht frankfurt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Citeşte şi

”Blestemul Harry Kane”! Bayern a ratat șansa de a câștiga încă un trofeu

Conducerea lui Bayern Munchen a făcut anunțul, după ce Roberto De Zerbi a rămas liber de contract

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian