Fanii Farului în meciul cu Dinamo / Foto: captură Digi Sport

Video 100.000 de euro, prima dinamoviștilor pentru a nu retrograda. Zăvăleanu: "Da, e adevărat". Ce a discutat cu jucătorii

articol scris de Digi Sport
29.05.2022, 20:13
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Un singur meci pentru istorie! Dinamo poate retrograda pentru prima dată și are nevoie de o victorie clară, după ce divizionara secundă "U" Cluj s-a impus cu 2-0 în turul barajului.

100.000 de euro, prima dinamoviștilor pentru a nu retrograda. Zăvăleanu: "Da, e adevărat"

Între timp, prima pe care o au promisă jucătorii dacă se vor salva a crescut de la 75.000 de euro la 100.000. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a mers direct în cantonament și a discutat cu jucătorii.

"Am stat de vorbă cu ei în fiecare zi, dar au fost și alți oameni mai abilitați decât mine să poarte astfel de discuții. Mă refer în primul rând la legende ale clubului. Noi credem că ei au înțeles. Urmează să vedem care este atitudinea lor pe teren.

Ar trebui să aibă o răutate pozitivă, în primul rând, să fie foarte implicați, să stea umăr lângă umăr, să se ajute și valoarea cred că le permite să învingă.

(Primă de evitare a retrogradării de 100.000 de euro?) Da, e adevărat. Suma e de la mai multe persoane din jurul clubului, persoane care au ajutat în această perioadă clubul cu sume de bani", a spus Răzvan Zăvăleanu cu puțin timp înainte de meci.

  • Dinamo - ”U” Cluj, LIVE VIDEO, 21:00, pe Digi Sport 1, în returul barajului de menținere/promovare în Liga 1. În tur, la Cluj, ”șepcile roșii” s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Martin Remacle (min. 14) și Alexandru Boiciuc (min. 83).

Dinamo - "U" Cluj, meciul de "a fi sau a nu fi" pentru "câini"

Fanii lui Dinamo au anunțat că vor declanșa "iadul pe pământ" dacă favoriții lor vor retrograda pentru prima dată în istoria clubului.

"Evident că un scenariu neplăcut este posibil, e vorba despre sport, e vorba de fotbal, nu putem fi siguri de nimic, oricât ai crede că ai toate atuurile. Sper să nu se întâmple totuși așa și să câștige Dinamo.

Sincer, la întâlnirea pe care am avut-o ieri cu suporterii, la Săftica, nu am auzit nimic despre un asemenea scenariu apocaliptic. Până la urmă, este un sport, suporterii vin aici să-și încurajeze echipa, le respectăm sentimentele, sper să nu se întâmple niciun fel de lucru reprobabil", a precizat Zăvăleanu.

În ultimele zile, au circulat zvonuri potrivit cărora antrenorul Dusan Uhrin ar putea să rămână la echipă și în cazul retrogradării.

"(Despre faptul că Dusan Uhrin ar urma să rămână la Dinamo și în Liga 2) Au fost tot felul de discuții în presă, am văzut și eu, dar credeți-mă că înainte de acest meci decisiv, nimeni nu a avut chef de asemenea discuții. Concentrarea a fost maximă pe eveniment. A fost un fake news cu Steliano Filip, el este în lot", a precizat Zăvăleanu.

Etichete: dinamo u cluj , baraj liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă