Giedrius Arlauskis, portarul lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

5 repere importante de la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB. De la "scandalul Minteuan", până la problemele cu jucătorii

14.06.2020, 11:07
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

CFR Cluj și FCSB se înfruntă în această seară, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Digi Sport vă prezintă 5 repere importante de la CFR Cluj înaintea derby-ului din această seară. Campioana a trecut prin mai multe episoade neplăcute în pauza cauzată de pandemie, însă a arătat bine la meciurile de pregătire de dinaintea reluării sezonului.

  • Meciul CFR Cluj - FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, dar va putea fi urmărit și pe digisport.ro și în aplicația Digi Online, de către abonații RCS-RDS.

Alin Minteuan a rămas antrenorul CFR-ului, dar a primit interzis la antrenamente

Alin Minteuan a rămas în continuare antrenorul secund al CFR-ului, în acte, dar conducerea clubului i-a cerut să nu se prezinte la antrenamente.

Cel care a fost jucător și antrenor principal în Gruia a fost nemulțumit că nu și-a primit anumite drepturi financiare și a decis să plece din echipa lui Dan Petrescu. Totuși, Minteuan mai are contract până la 30 iunie, astfel că, teoretic, ar trebui să fie pe bancă la derby-ul cu FCSB.

"Eu mai am contract până pe 30 iunie și încerc să-l duc până la final. Mi s-a sugerat că ar fi mai bine să rămân acasă, pentru că situația este tensionată, așa că am rămas acasă. Ăsta este adevărul. Din păcate, nu este un lucru normal. La nivel de Liga 1, 100% nu este normal.

O mare parte din drepturile financiare au rămas neplătite. Lucrurile sunt scrise, aștept să văd ce se întâmplă. N-am vrut ca lucrurile să degenereze, dar anumite persoane de acolo au afirmat anumite lucruri neadevărate la adresa mea. N-am înțeles motivul pentru care am plecat. Probabil că a deranjat personalitatea mea, altceva nu cred", spunea Alin Minteuan, recent, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Telenovela Țucudean. Pleacă atacantul după 30 iunie?

George Țucudean (29 de ani) a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj în ultimele sezoane, însă atacantul a evoluat din ce în ce mai puțin, după apariția unor probleme cardiace, care au necesitat două intervenții chirurgicale.

Arădeanul ar fi dorit de Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova, însă se pare că tratativele au stagnat în această perioadă.

Luna trecută, Dan Petrescu spunea că nu știe ce are de gând să facă George Țucudean, al cărui contract cu CFR Cluj expiră la 30 iunie.

"Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua. El termină contractul în vară, totul depinde de el, de ce vrea să facă", spunea Dan Petrescu, la Digi Sport Special.

Incertitudine și în cazul lui Arlauskis. Bălgrădean poate profita

Un alt fotbalist esențial din angrenajul lui Dan Petrescu este portarul Giedrius Arlauskis. Lituanianul are șanse mari să plece și el după 30 iunie, atunci când contractul cu CFR Cluj îi va expira.

Cel care poate profita de această situație este Cristian Bălgrădean, portarul plecat cu scandal de la FCSB. "Pufi" ar putea fi varianta perfectă pentru poarta ardelenilor de la 1 iulie, în eventualitatea în care Arlauskis o va părăsi pe CFR Cluj după trei sezoane.

"Bălgrădean va fi rezervă, sigur nu e nimeni mulțumit cu statutul de rezervă, dar Arla și-a câștigat postul de titular prin ce a făcut.

Acum depinde de ce oferte primește Arla, are o vârstă, trebuie să se gândească și la familie, dar noi sperăm să rămână. Ne dorim să câștigăm campionatul, să intrăm iar într-o grupă europeană, Europa League sau Champions League", spunea Bogdan Mara, oficialul ardelenilor, la Digi Sport Special.

Probleme cu contractele. Mai mulți străini ar fi refuzat propunerea conducerii clujene

Mai mulți jucători ai campioanei CFR Cluj nu ar fi fost de acord cu unele solicitări ale șefilor clubului în privința contractelor și ar fi ezitat să dea un răspuns înaintea reînceperii Ligii 1.

Potrivit GSP.ro, până la finalul lunii mai, doar Mario Camora, Mike Cestor și fotbaliștii români acceptaseră să semneze un document prin care renunță la indemnizațiile pe aprilie și pe luna mai în cazul în care trupa condusă de Dan Petrescu nu pătrunde în toamnă în grupele cupelor europene.

Șefii din Gruia ar fi apelat la un plan de criză pe timpul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus și au pus în aplicare o schemă care nu e pe placul mai multor oameni de bază ai campioanei.

Conducerea spera să-i îndulcească pe campioni în condițiile în care pe timpul crizei salalariile nu au fost injumătățite!

CFR Cluj, victorii în amicale. Gaz Metan, topită de campioană

În ciuda anumitor probleme privind contractele jucătorilor, campioana a arătat bine în meciurile amicale de dinaintea reluării sezonului din Liga 1.

CFR Cluj a trecut în primul meci de FC Hermannstadt, la limită, scor 2-1, după golurile lui Mario Rondon și Michael Pereira.

În cel de-al doilea meci de pregătire, trupa lui Dan Petrescu a făcut spectacol cu Gaz Metan Mediaș, impunându-se clar, scor 6-1. Djokovic cu o dublă, Bordeianu, Deac, Vinicius și Chipciu au marcat golurile campioanei.

Etichete: cfr cluj , george tucudean , alin minteuan , giedrius arlauskis , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

A semnat până în 2027 cu Real Madrid, dar poate pleca la vară: i-a fost stabilit deja prețul

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

Citeşte şi

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”