Eugen Neagoe / Foto: Sport Pictures

”A descoperit mersul pe jos!”. Eugen Neagoe, atac și ironii către arbitru, după 0-1 cu Argeș: ”Ăsta e Antonie, plin de el”

articol scris de Digi Sport
24.04.2021, 20:09
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Astra a fost învinsă de FC Argeș cu 0-1, meci la finalul căruia Eugen Neagoe a răbufnit la adresa arbitrajului.

Antrenorul formației din Giurgiu, eliminat în partea a doua a jocului, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Andrei Antonie, pe care l-a ironizat și l-a acuzat că nu a acordat Astrei o lovitură liberă în prelungiri, după un duel în urma căruia Yann Boe-Kane a ieșit ”plin de sânge”.

VIDEO cu rezumatul meciului Astra - FC Argeș 0-1:

Eugen Neagoe, ironii și acuze către arbitru după Astra - FC Argeș

Mai mult, Eugen Neagoe susține că același arbitru, Andrei Antonie, i-a dezavantaj pe giurgiuveni și în precedentul joc cu FC Argeș, câștigat de piteșteni cu 2-0 în februarie.

Ce mai contează dacă e drept sau nedrept? Ăsta e rezultatul. Ce mai contează, la fotbal ratezi, dai în bară și poți pierde jocul. În februarie, am jucat tot cu FC Argeș aici, același arbitru, la un contact după care Graovac a ieșit cu nasu spart, domnul arbitru se interesa doar de jucătorul Argeșului.

Același scenariu și azi, a fost henț la 0-0 în careul lor. În minutul 92 i-a spart arcada unui jucător de-ai mei, la marginea careului, trebuia să dea fault. Iarăși, Boe-Kane a ieșit plin de sânge, n-a dat fault.

Arbitrii sunt și ei oameni, nu știu dacă e coincidență. E același arbitru, e același scenariu, adversarii au jucat foarte dur. I-am zis arbitrului din primul minut, mi-a zis că lasă jocul”, a declarat Eugen Neagoe.

Antrenorul Astrei a explicat și motivul pentru care Andrei Antonie l-a trimis în tribună, Eugen Neagoe susținând că nu l-a jignit în niciun moment pe arbitrul central.

Am ajuns în tribună că așa a vrut el. El este inventatorul, a descoperit mersul pe jos. Ăsta e domnul Antonie, arogant, plin de el. Nu l-am înjurat, nu l-am jignit. I-am zis doar 'bravo, ți-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine'. Și mi-a dat roșu. Putea să vină să-mi spună ceva, orice, că eu nu l-am jignit. Dacă l-aș fi jignit, era normal să mă dea afară. L-am întrebat dacă l-am înjurat, dacă i-am vorbit urât.

Asta este, putem să comentăm în fața domnului Antonie? Dacă a descoperit mersul pe jos, el e inventatorul. Eu sunt un simplu muritor, muncesc, dar măcar o fac cu onestitate. Pe el nu-l întreabă nimeni nimic, i-a spart fața ăluia și n-a dat nimic”, a transmis Eugen Neagoe.

În urma înfrângerii cu FC Argeș, Astra Giurgiu este pe locul 10 în Liga 1, cu 23 de puncte, o lungime și o poziție în spatele piteștenilor.

Etichete: arbitraj liga 1 , eugen neagoe , andrei antonie , astra giurgiu - fc argeș


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

”E cel mai bun atacant român”. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte, după titlul câștigat de FCSB

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-2, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. ”Bătrana Doamnă” și-a majorat avantajul

Citeşte şi

Eugen Neagoe, întrebat despre revenirea la Universitatea Craiova: cum a reacționat antrenorul

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”