"A fost ceva normal să ni se ceară părerea". Țucudean, detalii despre revolta de la Cluj

28.07.2018, 21:25
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

VIDEO Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 | Edward Iordănescu a fost demis din funcția de antrenor al lui CFR Cluj, club pe care l-a antrenat doar pentru 3 meciuri. Jucătorii campioanei au încercat să îl salveze pe tehnicianul, care a căzut victimă în luptele interne de la Cluj. Printre fotbaliști s-a aflat și George Țucudean, care s-au opus vehement plecării antrenorului în vârstă de 40 de ani.

Nelu Varga, patronul clubului, părea dispus să meargă pe mâna fotbaliştilor, care şi-au exprimat dorinţa de a continua alături de tehnicianul adus la începutul acestui sezon. Numai că Edi Iordănescu nu a mai dorit să continue, pentru că ar fi simţit că nu mai e acceptat de conducere şi că i s-ar fi dat credit doar ca urmare a intervenţiei jucătorilor.

"Este ceva normal să li se ceară părerea și jucătorilor despre antrenor, cei care suntem consultați mai des, e ceva normal într-o relație conducere-jucători. Dar s-a făcut prea mare tam-tam. A fost o discuție care a rămas acolo, nu vă pot spune nimic", a spus George Țucudean, la finalul partidei de la Călărași.

Egalul cu Botoșani, 0-0, și înfrângerea cu Malmo, în Gruia, 0-1, au fost motivele pentru care Edi Iordănescu a fost îndepărtat de la Cluj. Tehnicianul a oferit o primă declarație după ce a fost demis și a respins categoric speculațiile cu privire la conflictul pe care l-ar fi avut cu vestiarul echipei din Gruia. Iordănescu a oferit propria variantă în legătură cu disputa pe care a avut-o argentinianul Culio, jucătorul de la care ar fi pornit ofensiva vestiarului, iscată în cantonamentul din Polonia.

"Informația legată de Culio e o intoxicare majoră, venită de la cineva care din asta trăiește probabil. Să dezinformeze. Eu sunt sigur că veți avea o reacție din partea lui Culio. Conflictul dintre el și Djokovic a fost unul izolat. După antrenament. Paradoxal, sunt și foarte buni prieteni. La o oră după eveniment, se țineau de gât. După acel incident l-am chemat pe Culio , am avut o discuție de peste 30 min cu el, i-am explicat ce a greșit, pentru că vina principală i-a aparținut, i-am comunicat că o să fie amendat și i-am solicitat să își ceară scuze în față grupului. Lucru care s-a și întâmplat. A avut o poziție extrem de profesionistă și naturală. În plus, dacă cineva își amintește declarația publică a lui Culio de după jocul de la Craiova, va înțelege că am dreptate. A fost un incident izolat între 2 jucători și singurul în perioada cât eu am fost la Cluj", a declarat Iordănescu junior.

După partida cu Dunărea, Culio a recunoscut conflictul cu Djokovic, însă a prezentat propria versiune a evenimentelor.

"S-a vorbit prea mult săptămâna asta, s-a zis despre Culio că a dat afară antrenorul, dar nu a fost așa, sunt minciuni. În Polonia, a fost o miuță la un antrenament, l-am lovit pe Djoko, el pe mine, ne-am certat, dar totul a fost legat de fotbal. După asta, am vorbit cu antrenorul, pentru că aveam o relație foarte bună cu el, și i-am spus să-mi dea amendă, pentru că am greșit. Apoi mi-am cerut scuze față de toată echipa. Le-am spus că am greșit, că o să primesc o amendă și asta a fost. După, că echipa, că eu l-am dat afară, nu e nimic adevarat", s-a apărat Culio.

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , iordanescu jr , george tucudean , tucudean iordanescu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

FRF a anunțat cele 22 de cluburi care au primit licența pentru SuperLiga

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”