Darko Velkovski, în timpul unui meci / Foto: Profimedia

A fost primul transfer al iernii la Dinamo, iar SuperLiga l-a lăsat ”mască”

articol scris de Digi Sport
26.02.2024, 15:41
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Darko Velkovski (28 de ani) este primul jucător adus de Dinamo în această iarnă.

Fundașul central nord-macedonean a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract. A evoluat ultima dată în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Ettifaq.

Darko Velkovski s-a declarat surprins de SuperLigă

Fundașul lui Dinamo a rămas impresionat de partidele din SuperLigă. Velkovski a scos în evidență surprizele care au loc etapă de etapă în România.

În etapa cu numărul 27, marea surpriză a fost produsă de Poli Iași, ultima clasată din campionat, care a învins-o pe Rapid, scor 3-1. 

Îmi place când avem multe meciuri într-o perioadă scurtă și nu avem prea multe antrenamente. Te gândești doar la meciuri. E bine, mai ales când pierzi. Va fi greu din punct de vedere fizic, dar poate fi bine pentru noi. În acest campionat, oricine poate învinge pe oricine. În alte campionate în care am jucat, e foarte greu să câștigi cu primele clasate dacă ești în subsolul clasamentului.

Aici văd multe rezultate supriză. Nu știi niciodată ce se întâmplă. Aici, cine face mai puține greșeli și cine e mai concentrat câștigă. Da, e o diferență între primele și restul, dar dacă joci bine și ai puțin noroc, poți câștiga. Îmi place că e o medie bună de spectatori. Nu mă așteptam la asta. Sunt mereu mulți fani, iar asta e foarte bine. Te simți ca un fotbalist adevărat.

Și îmi place și calitatea jucătorilor. Din ce văd, e un campionat bun. Sunt 4-5 jucători noi la echipă și e nevoie de timp pentru a ne cunoaște. Dacă obținem puncte bune în aceste meciuri, va fi mai ușor în play-out, pentru că atunci ne vom cunoaște mai bine. Noi dăm tot ce putem în fiecare meci.”, a declarat Darko Velkovski, în timpul unei conferințe de presă. 

Adrian Mutu: "Dinamo se poate salva de la retrogradare"

La finalul meciului din Gruia, Adrian Mutu a primit o întrebare directă. Actualul antrenor al CFR-ului, care are un trecut dinamovist, a fost întrebat dacă elevii lui Zeljko Kopic au șanse să continue în prima ligă și din sezonul următor, iar "Briliantul" a răspuns imediat.

"Dinamo se poate salva de la retrogradare, dacă joacă la fel ca-n meciurile trecute. Play-out-ul va fi greu, dar două - trei meciuri câştigate te pot duce pe locurile fruntaşe. Ei trebuie să fie foarte atenţi, Dinamo e o nucă tare, are o posesie decentă, dacă nu stai bine în teren, Dinamo găseşte spaţiile necesare pentru a marca", a declarat Adrian Mutu.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Dinamo 4-0:

Etichete: dinamo , superliga , darko velkovski


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”