Săpunaru și Tănase, în FCSB - Rapid / Foto: Sport Pictures

A fost stabilit arbitrul derby-ului Rapid - FCSB din etapa a doua a Superligii României

articol scris de Digi Sport
19.07.2022, 14:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

A fost stabilit arbitrul derby-ului etapei cu numărul 2 a Superligii României, ediția 2022-2023, dintre Rapid și FCSB.

Cele două formații urmează să se întâlnească duminică, de la ora 21:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro.

S-a stabilit arbitrul derby-ului Rapid - FCSB

Trupele din București promit spectacol atât pe gazon, cât și în tribune. Pe teren, de-a lungul aniilor, au existat diverse controverse cauzate de arbitrii.

Acum, la partida de duminică dintre Rapid și FCSB dreptatea urmează să fie împărțită de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român, anunță Prosport.

El a oficiat și la ultima întâlnire dintre cele două, pe Național Arena, cu trupa lui Toni Petrea ca și gazdă. FCSB s-a impus cu 3-1 în fața Rapidului la partida respectivă.

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român

Pentru Istvan Kovacs anul 2022 a fost cel mai bun al carierei. Arbitrul originar din Carei a fost la centru la prima finală din istorie a Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord, și a avut o prestație apreciată.

Kovacs a fost selectat pentru a oficia și la meciurile de la Cupa Mondială din Qatar, care se va desfășura la finalul anului acesta, în lunile noiembrie și decembrie.

Rapid a anunțat altceva înainte de startul sezonului. Acordul inițial la care a ajuns cu FCSB 

Luni, 18 iulie 2022, clubul de lângă Podul Grant a anunțat, printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook câte abonamente s-au vândut până acum, dar și numărul de tichete alocate galeriei oaspeților.

”La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Înainte de startul sezonului, cei de la Rapid au anunțat cu totul altceva. Fanii celor de la FCSB erau așteptați în număr mare la stadion, pentru că în peluză pot intra până la 2800 de suporteri.

”Favorul” urma să se întoarcă la meciul retur, de pe Arena Națională, când suporterii Rapidului ar fi avut la dispoziție tot o întreagă peluză, dar pe Arena Națională, ca urmare a unui acord la care au ajuns cele două cluburi și care a fost anunțat de Rapid.

Ținând cont că partida dintre Rapid și FCSB se va disputa, cel mai probabil, cu casa închisă, într-o atmosferă specifică unui derby, s-a căzut de acord ca toată Peluza Sud să fie alocată suporterilor echipei oaspete, urmând ca la meciul retur să primim noi toate biletele din Peluza Nord de pe Arena Națională”, a anunțat clubul Rapid, pe data de 9 iulie 2022.

Etichete: arbitru , istvan kovacs , delegare , superliga româniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Citeşte şi

Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4

Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”