Cosmin Matei, în meciul Rapid - Dinamo / Foto: Sport Pictures

A retrogradat cu Dinamo, dar va rămâne în Liga 1 și poate juca în cupele europene! ”Suntem în discuții, ne dorim să vină”

articol scris de Digi Sport
30.05.2022, 23:34
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Cosmin Matei (30 de ani) nu a reușit să pună umărul la salvarea de la retrogradare a lui Dinamo, însă, cel mai probabil, va continua să joace în Liga 1 și în sezonul următor.

Aflat printre cei mai experimentați jucători de la Dinamo, alături de Gabi Torje, Steliano Filip și Alexandru Răuță, Cosmin Matei a fost unul dintre jucătorii în care suporterii ”câinilor” și-au pus cele mai mari speranțe în acest sezon, însă gruparea din Ștefan cel Mare nu s-a regrupat la timp și a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Cosmin Matei, potrivit Transfermarkt.
  • 24 de meciuri, 3 goluri și 4 pase decisive a adunat Matei în sezonul recent încheiat la Dinamo.

Cosmin Matei, aproape de un transfer la Sepsi, după ce a retrogradat cu Dinamo

Cu toate acestea, Matei, care numără printre jucătorii de la Dinamo care vor rămâne liberi de contract, ar putea avea șansa să joace chiar în cupele europene, mai exact în preliminariile Conference League. Potrivit playsport.ro, mijlocașul este dorit de Sepsi, câștigătoarea Cupei României, iar directorul sportiv al covăsnenilor, Atilla Hadnagy, a confirmat interesul.

Da, suntem în discuții. Ne dorim să vină la noi. N-am apucat însă să vorbim după ce Dinamo a ratat barajul cu Clujul, e prea în scurt. Lăsăm să se mai liniștească puțin apele. Avem pe listă jucători și din Liga 1, din Spania, din Italia. Așteptăm niște răspunsuri și sper ca în câteva zile să primim deja confirmări”, a declarat Hadnagy.

Sursa menționată anterior susține că Matei ar fi și pe lista celor de la UTA Arad, care au schimbat din temelii echipa, însă ”Bătrâna Doamnă” nu a confirmat oficial interesul.

  • Farul, Steaua, Astra, Dinamo, Atromitos, Genclerbirligi, Istra și Dinamo sunt formațiile la care a evoluat Cosmin Matei de-a lungul carierei.
  • Două selecții a bifat Matei la prima reprezentativă a României.

Etichete: cosmin matei , transfer cosmin matei , cosmin matei sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui hainele atunci când mergi în vacanță

Mulți dintre noi ne grăbim să ne scoatem hainele din bagaje și să le așezăm în dulapul hotelului sau pensiunii, atunci când suntem în vacanță. Dar medicii avertizează asupra pericolelor ascunse din dulapurile de hotel.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suma total surprinzătoare pregătită pentru ”Tricolori”, dacă România ar fi devenit campioană europeană la minifotbal

Jose Mourinho a făcut anunțul: ”E un jucător grozav, dar am auzit că e aproape de Galatasaray”

Mesajul postat de Federația Română de Minifotbal, după ce România a pierdut dramatic finala CE

Video România - Serbia 1-1 (9-10 d.l.p). ”Tricolorii”, eșec dramatic în finala Campionatului European de Minifotbal

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”