Dan Petrescu, campion încă o dată cu CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

A trecut pe la Manchester City și e ”fascinat” de Dan Petrescu: ”El a văzut că pot deveni un jucător bun”

articol scris de Digi Sport
25.05.2022, 19:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dan Petrescu (54 de ani) a câștigat al patrulea titlu din carieră cu CFR Cluj, iar un merit pentru cucerirea ultimului trofeu îl are și un jucător cerut de ”Bursuc” în Gruia.

Nana Boateng (28 de ani) a venit la CFR Cluj în campania de transferuri de la începutul sezonului trecut de Liga 1, iar în penultima etapă din play-off a marcat pentru CFR Cluj împotriva Universității Craiova golul de 1-0, meci pe care ardelenii l-au câștigat în final cu 2-1 și și-au adjudecat titlul cu o etapă înainte de încheierea campionatului. Astfel, mutarea lui Dan Petrescu a fost una de bun augur.

Nana Boateng, descoperit de Dan Petrescu: ”A văzut jucătorul bun care puteam deveni”

După ce s-a dovedit a fi un transfer reușit la CFR Cluj, Nana Boateng spune că vrea să progreseze în continuare și se bucură de încrederea lui Dan Petrescu la echipa din Ardeal.

A fost incredibil să marchez al doilea meu gol în fața unor fani minunați, dar nu-mi pot lua doar eu meritele. Echipa are tot meritul. Am câștigat împreună campionatul.

Eu încerc să fac tot ce pot mai bine în fiecare zi, să-mi devin mai bun ca și jucător și știu că voi continua să cresc ca jucător, de acum încolo. Cred că am câștigat campionatul pentru că am meritat și pentru că am muncit chiar foarte mult, pe toată durata sezonului. A fost minunat să am o echipă, colegi și antrenori atât de buni.

Cred că Dan Petrescu a văzut lucruri bune la mine și a văzut că pot deveni un jucător bun și de aceea sunt aici, la CFR, și sunt fericit că mă aflu aici și pot ajuta echipa”, a declarat Nana Boateng, potrivit ProSport.

Nana Boateng a trecut pe la Manchester City

Nana Boateng s-a aflat timp de șase sezoane sub contract cu Manchester City, după ce a fost remarcat în Ghana.

Am fost la o academie în Ghana. Mă antrenam acolo și am început să joc la turnee în Africa și Europa, unde am fost văzut de un scouter de la Manchester City. Pentru mine a fost o experiență formidabilă, pentru că eram un jucător tânăr și eram acolo, alături de jucători minunați, care mi-au dat încredere și posibilitatea să gândesc și să am o dorință puternică că pot reuși, dacă muncesc din greu.

A fost formidabilă experiența mea la Manchester City și o experiență de viață pe care o voi purta cu mine pentru o lungă perioadă”, a precizat ghanezul.

  • 46 de meciuri a jucat Nana Boateng în ultimul sezon, reușind două goluri și două pase decisive

Etichete: dan petrescu , titlu cfr , nana boateng


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă