Mihai Dobrescu și Deian Sorescu în meciul Academica Clinceni - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Academica Clinceni - Dinamo 1-1. Ilfovenii rămân neînvinși de două luni și încheie anul pe loc de play-off

articol scris de Digi Sport
20.12.2020, 22:50
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Academica Clinceni și Dinamo au încheiat la egalitate ultimul meci din acest an, scor 1-1. Ilfovenii rămân neînvinși în ultimele 8 etape și încheie 2020 pe loc de playoff.

Academica Clinceni - Dinamo 1-1. Ilfovenii rămân una dintre revelațiile campionatului

Dinamoviștii au început bine meciul din etapa a 15-a, cu șutul lui Camara, din secunda 35, dar exact pe direcția portarului. Paul Anton și-a încercat apoi norocul de la distanță, dar nu a nimerit poarta.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Ilfovenii au dat replica printr-o combinație dintre Tănase și Dobrescu, dar Puljic a intervenit salvator. Dinamo a atacat streril, iar șutul lui Camara, din afara careului, a fost prins ușor de Vâlceanu.

Foștii steliști, Rusescu și Tănase, au conlucrat apoi la o fază la care ultimul s-a făcut de râs. Cei doi au mai ieșit o dată la rampă, însă de această dată faza a fost una reușită și doar intervenția lui Andrei Radu a făcut ca lobul lui Rusescu să nu se oprească în poartă.

Academica Clinceni - Dinamo 1-1. Gazdele sunt neînvinse de 8 etape și termină anul pe loc de play-off

În debutul părții secunde, Dinamo a avut o ocazie uriașă, când Vâlceanu a avut o paradă superbă la mingea trimisă de Nemec. Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 65, prin șutul lui Antron din afara careului.

Peste doar 11 minute, Academica a egalat prin Chunchukov. Până la final a mai fost o singură ocazie, cea a lui Nemec, iar Academica Clinceni - Dinamo s-a terminat 1-1.

După acest rezultat, ilfovenii au încheiat anul pe loc de play-off, neînvinși de 8 etape, în timp ce dinamoviștii sunt pe locul 10 provizoriu și pot fi depășiți.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Meciul Academica Clinceni - Dinamo, din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1, ultima din 2020, se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea partidei directe, Academica Clinceni, una dintre surprizele plăcute ale campionatului, este pe locul cinci în Liga 1, de play-off, cu 24 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă a 11-a poziție, cu 15 puncte.

LIVE VIDEO Academica Clinceni - Dinamo, de la 21:00, la Digi Sport 1

Academica Clinceni primește vizita lui Dinamo din postura de echipă neînvinsă în campionat de două luni. Formația antrenată de Ilie Poenaru a pierdut ultima dată în Liga 1 pe 19 octombrie, 0-2 cu FCSB, înregistrând de atunci cinci succese și două remize, singurul joc pierdut în acest interval temporal fiind în Cupa României, pe 28 noiembrie, 1-2 cu Farul.

De partea cealaltă, Dinamo a traversat o formă sportivă bună în ultima lună, reușind o remiză și trei victorii consecutive în campionat, serie întreruptă însă chiar runda trecută, când a fost învinsă pe teren propriu de campioana CFR Cluj, scor 0-2.

LIVE VIDEO Academica Clinceni - Dinamo, echipele probabile

  • Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Patriche, Jutric, Dobrescu - Dumitriu, Cebotaru, Cascini - Cordea, Rusescu, Longher
  • Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, Grigore, Radu - Anton, Gol - Camara, Măgureanu, Fabbrini - Nemec

Etichete: meciuri liga 1 , liga 1 etapa 15 , academica clinceni dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”