George Țucudean / Foto: Getty Images

"Acum, faci un meci bun: 'Gata, hai la națională!'". George Țucudean, iritat de strategia patronilor din Liga 1

articol scris de Digi Sport
29.03.2022, 22:08
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Edi Iordănescu (43 de ani) a ales să mizeze pe mai mulți fotbaliști tineri în momentul în care a anunțat lotul României pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel

Noul selecționer a chemat la lot și trei fotbaliști care, până la acel moment, nu au apucat să debuteze în tricoul selecționatei mari: Marian Aioani (22 de ani) de la Farul, Radu Drăgușin (20 de ani) de la Salernitana și Octavian Popescu (19 ani) de la FCSB. 

George Țucudean critică lotul ales de Edi Iordănescu

Pentru ultimul dintre cei trei s-au făcut presiuni la nivel declarativ pentru a fi chemat la lot, în special din partea lui Gigi Becali (63 de ani).

Chiar dacă nu a făcut referire la Popescu, George Țucudean (30 de ani) a explicat că patronii din Liga 1 obișnuiesc să propună jucători tineri la echipa națională fără ca ei să fi demonstrat prea multe. 

"Acum, faci un meci bun: 'Gata, hai la națională'. Trebuie să joci jumătate de an, un an, să ai performanțe, să câștigi un campionat, să ieși golgheterul campionatului. Trebuie să fii un jucător de bază.

Așa… doar joci, joci, joci, vorbește presa frumos despre tine, că proprietarul echipei vrea să te vândă și să-ți ridice cota. Până la urmă, suntem obișnuiți cu astfel de declarații, numai ca să se vadă cu sacii în căruță. Trebuie să vezi performanțe… Până la urmă, vezi acolo negru pe alb, dacă ai performanțe.

Așa, că e unul frumos și deștept… 'Hai să-l vindem, hai să-l vindem. Mai departe nu mai contează' și 'Hai la națională'. Poate lua locul unui alt jucător, care evoluează meci de meci și chiar ar merita să fie acolo", a explicat Țucudean, potrivit Fanatik.

Gigi Becali l-a cerut pe Octavian Popescu la națională

O astfel de declarație a fost oferită recent de către Gigi Becali (63 de ani). După eurogolul marcat de Octavian Popescu (19 ani) cu FC Voluntari, patronul lui FCSB a spus că dacă nouarul nu va fi chemat la lot de către Edi Iordănescu (43 de ani), noul selecționer nu se pricepe la fotbal. 

"Perla" roș-albaștrilor chiar a reușit să prindă lotul și a făcut o figură frumoasă în meciul amical pierdut de România în fața Greciei, scor 0-1. 

"Nu ştiu ce va face (n.r. - Edi Iordănescu), dar eu ştiu aşa: nu-l convoacă, habar n-are de fotbal! Tavi Popescu este cel mai bun fotbalist din România la ora asta, nu contează vârsta.

Nu poţi să-i iei mingea, driblează, pas de gol, gol, este genul Neymar, se apropie de Neymar şi, fii atent, o să poată să-l şi dpăşească! Bine, nu Neymar ăsta de acum, Neymar care era.

Deci dacă Tavi Popescu nu e luat la echipa naţională, el să-şi ia adio, el, Edi, înseamnă că nu ştie fotbal. Sau îi întunecă Dumnezeu mintea din răutate.

Nu ştiu, zic, nu ştiu dacă are (n.r. - răutate), nu cred că are. Zic o ipoteză, dacă nu-l ia, ori nu ştie fotbal, ori are minte întunecată şi atunci va claca cum au mai clacat şi alţii, care au făcut împotriva mea şi au pierdut, că Dumnezeu vede.

Înseamnă că şi el e de anticamera echipei naţionale, dar a intrat în cameră, deşi era în anticameră. El nu era nici în anticameră şi a intrat în cameră (n.r. - despre faptul că Iordănescu a spus că Popescu e jucător de anticamera echipei naţionale)., a spus Gigi Becali la Pro X.

Etichete: george tucudean , convocari , patroni liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian