Adrian Mititelu, după U Craiova 1948 - CFR / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Adrian Mititelu a răbufnit după declarațiile lui Nicoară despre televizarea derby-ului Craiovei: "Normal că nu mai pot!"

articol scris de Digi Sport
03.08.2022, 21:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

U Craiova 1948 a emis miercuri un comunicat conform căruia derby-ul contra Universității Craiova, din etapa cu numărul 4 a Ligii 1, are șanse mici să fie televizat. 

La scurt timp, Orlando Nicoară, reprezentantul companiei eAD, care deține drepturile de transmisie și retransmisie, a explicat că drepturile TV sunt plătite, dar că firma are contract cu LPF, iar nu cu echipele aflate în Liga 1. 

Adrian Mititelu rămâne ferm pe poziții, după ce a declarat că televizarea derby-ului Craiovei este în pericol

La emisiunea Fotbal Club, Adrian Mititelu (54 de ani) a avut o intervenție telefonică, în cadrul căreia a declarat că echipa sa nu a primit decât 10% din banii pe care ar fi trebuit să îi încaseze pentru televizarea derby-ului din Bănie. 

"Comunicatul era una și, dumneavoastră, dacă ați fi vrut să aflați adevărul și să nu faceți o emisiune în care să îi faceți jocurile domnului Nicoară... Acum nu mai aveți timp, după ce lansați niste fumigene.

Nu s-a făcut nicio plată, decât una care reprezintă 10% din prima tranșă, cam 5% din contravaloarea drepturilor TV, care nu e 100.000 de euro pe meci.

Poate atât plătește Digi către aceasta firmă, dar la Ligă nu ajung acești bani. Este a șaptea sau a opta amânare pe care o face domnul Nicoară. Dacă vreți să prezentați situația reală, ar trebui să contactați și un reprezentant al Ligii. Ați avut interesul să prezentați că Mititelu e nebun.

(...) Au plătit o sumă infimă care nu acoperă nici măcar TVA-ul. Pe de altă parte, cum gândesc eu gândesc majoritatea cluburilor, numai că eu am curajul s-o spun.

LPF e într-o situație foarte dificilă, pentru că dacă problema nu se rezolvă în următoarele două zile, probabil că va avea loc o altă licitație și altă discuție legată de drepturile TV. Eu știu că dumneavoastră, Digi, ați plătit banii, dar ei nu au ajuns și la cluburi.

Mai mult ca sigur nu va fi televizat! După ce că cheltui milioane și aduc bani de acasă, acum eu trebuie să trec cu vederea astfel de chestiuni? Normal că nu mai pot. Din ce am vorbit, contractul a ieșit din termeni, el nu mai există din punct de vedere juridic.

Am tot respectul pentru televiziunea dumneavoastră, mai ales că și-a plătit banii, dar ei au ajuns în altă parte, nu la cluburi. Nu e o decizie finală și nu am făcut chestia asta pentru a vinde mai multe bilete, pentru că oricum se joacă cu casa închisă. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu are nicio legătură", a declarat Mititelu.

Adrian Mititelu a anunțat câte bilete așteaptă să se vândă la derby-ul Craiovei

De asemenea, Mititelu a negat că a recurs la această măsură pentru a atrage cât mai mulți spectatori la stadion. 

"Am făcut un prim gest ca o atenționare pentru domnul Nicoară, pe dânsul nu l-a afectat în niciun fel și a continuat pe linia lui. Niciodată nu m-a sunat și nu trebuie să mă sune, am înțeles că are contract cu Liga, ce treabă am eu cu el?

Am văzut că ne învață cum să manageriem cluburile de fotbal, cum să facem profit, cum să ne plătim jucătorii la zi, dar nu își rezolvă problemele lui cu fotbalul.

Azi s-au vândut cel puțin 4.000 de bilete, au mai plecat cel puțin 6.000 către cei de la CSU și din estimările celor de la club, vorbim de cel puțin 20.000 de bilete", a completat Mititelu. 

Etichete: adrian mititelu , orlando nicoara , drepturi televizare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă