Adrian Mititelu, Gigi Becali și Mihai Rotaru / Foto: colaj Digi Sport

Adrian Mititelu: ”Becali și Rotaru se dau mari. Ați luat 70 de milioane de euro și vă umflați în pene? Mari patroni”

articol scris de Digi Sport
03.08.2022, 15:13
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul celor de la U Craiova 1948, a răbufnit la adresa omologilor săi din Liga 1, Gigi Becali (64 de ani) și Mihai Rotaru (49 de ani).

Adrian Mititelu: ”Becali și Rotaru se dau mari. Ați luat 70 de milioane de euro și vă umflați în pene? Mari patroni”

Mititelu s-a enervat după ce Rotaru a povestit cum a reînființat secția de fotbal a Universității, în 2013, împreună cu Pavel Badea și Corneliu Andrei Stroe.

În plus, omul de afaceri s-a iritat și după ce a auzit de pactul legat de transferuri făcut de Becali și de Rotaru, dar și de faptul că echipa sa, U Craiova 1948, nu este luată în seamă în lupta pentru titlu.

”Domne, și Becali și Rotaru, amândoi și-au luat bani de la ANRP, zeci de milioane. Acums se dau ei mari, au stabilit ei primele trei echipe: 'Noi, CFR și cu ăia'.

De ce să fie doar trei echipe? Că v-ați luat voi 70 de milioane de euro de la ANRP și vă umflați în pene, mari patroni, că plătiți voi în stânga și în dreapta.

Voi vorbiți de echilibru? Ia să o luăm de la 0, unde mai sunteți voi? Luați banii din tot felul de șmecherii și îi investiți în fotbal. Nu e corect ce se întâmplă”, a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

Adrian Mititelu, despre venirea lui David Miculescu la FCSB

Patronul echipei din Bănie este de părere că David Miculescu este un fotbalist cum rar se găsește în România și pariază pe reușita acestuia la FCSB în perioada următoare.

”Este un jucător foarte bun. Și eu mi l-aș fi dorit. Nu am 1,7 milioane de euro pentru așa ceva acum, situația asta economică nu mi-a permis. Dacă aș fi avut la îndemână acești bani disponibili l-aș fi luat și eu pentru că Gigi Becali a dat lovitura cu el.

E o pasăre rară acest băiat. Eu așa îl văd. Poate anul acesta nu va juca prea mult, dar într-un an doi... Are niște calități rare”, a declarat Adrian Mititelu.

David Miculescu are clauză de reziliere de 50 de milioane de euro

David Miculescu a semnat cu FCSB un contract pe cinci ani, care are și o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro. În cadrul unei conferințe de presă, Gigi Becali a anunțat că s-ar mulțumi să-l vândă pe David Miculescu și cu ”doar” 10 milioane de euro.

Nu poate să ajungă la 20 de milioane sau la 10 milioane? De ce să nu dau 1.7 milioane pe el? Mai ales că nu dau de la mine. Iau 3 milioane pe Tănase și dau 1.7 milioane pe Miculescu”, a spus Gigi Becali.

Etichete: adrian mititelu , gigi becali , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Mihai Rotarul a transmis un mesaj ferm înainte de finalul campionatului

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”