Adrian Mititelu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Marius Croitoru, după înfrângerea cu Petrolul: ”M-a surprins”

20.08.2022, 00:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

U Craiova 1948 a fost învinsă, vineri seară, de Petrolul Ploiești, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Jair Tavares, în minutul 45+2, ultima fază a primei reprize, după ce a executat perfect o lovitură liberă din marginea careului.

Adrian Mititelu, mulțumit de jocul echipei, în ciuda rezultatului: ”N-a fost să fie. Nu facem o tragedie”

U Craiova 1948 a realizat un joc solid împotriva celor de la Petrolul Ploiești, însă, la final, a părăsit terenul cu ”mâna goală”.

În pofida celor întâmplate, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, este convins că echipa sa are un potențial foarte mare, iar astfel de partide sunt doar ”întâmplări nefericite” pe care va fi nevoită să le evite pe viitor.

În același timp, Adrian Mititelu garantează pentru succesul echipei cu Marius Croitoru pe bancă, pe care îl consideră un antrenor mult mai valoros decât ar fi crezut în momentul în care l-a adus la echipă.

La câte bătăi am luat la viața mea, sunt tăbăcit. Nu este prima înfrângere, în ciuda jocului bun. Așa am plănuit când am bătut palma cu Croitoru. Asta este singura șansă să facem ceva în fotbal. Dacă nu facem un fotbal-spectacol, nu avem nicio șansă să atragem oameni, să trecem la un nivel superior.

Noi vrem să facem o echipă puternică. Dacă anul acesta nu vom reuși să fim cei mai buni, anii următori vom fi. Ne-am propus cu orice risc. Căutăm să îmbunătățim lotul an de an, să facem o echipă care să câștige titlul în România și să joace decent în Europa.

(n.r. - despre bucuria Petrolul de la vestiare) Eu îi înțeleg pe ei. Ei atâta pot acum și, ca orice echipă care este în primul an în Liga 1, de la revenire, au trecut și ei prin momente grele, acum au și problemele pe care le au, se agață de ce pot. Să obțină puncte, să supraviețuiască. Și noi am fost în situația asta.

Și le-a ieșit azi, le-a ieșit și cu Rapidul, și la Cluj. Și-au luat și revanșa. Eu îi felicit, au luat trei puncte și acesta este fotbalul.

Trebuie să ne gândim ce ne așteaptă, fiindcă vom mai întâlni echipe precum Petrolul. Marius se aștepta, știa că vor veni pe două rânduri, că va fi greu să-i batem dacă nu dăm gol primii. Așa a fost să fie. Dacă scenariul a fost acesta... Eu sunt mulțumit de jocul echipei, sunt frustrat, dezamăgit. Nici nu concepeam să nu luăm trei puncte, astăzi. Să sperăm că o să câștigăm meciul de la Arad”

Adrian Mititelu, despre soarta lui Marius Croitoru la club: ”M-a cucerit!”

(n.r - despre Marius Croitoru) Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru, sincer, și sunt convins că echipa va juca în play-off, anul acesta. Eu cred foarte mult în chestia asta, iar în play-off va fi una dintre echipele bune.

Dacă Doamne Ferește se întâmplă să nu ajungem acolo, că orice se poate în fotbal, asta nu înseamnă că nu vom mai colabora.  Până acum, munca lui m-a cucerit. Nu știu ce va fi de mâine, dar, niște rezultate negative, pe un fond de joc bun, cu o eventuală răzgândire. 

Din punctul meu de vedere, stă foarte bine. M-a surprins, este mult mai bun decât credeam, când l-am angajat. Este imposibil să nu ne atingem obiectivul, la munca pe care o face și lotul pe care îl are, la condițiile pe care le avem.

(n.r. - despre eventuale transferuri) Nu mai avem ce să aduce. Dar nu cred că trebuie să depindem de Bauza. Poate că la un meci ca acesta ar fi găsit o cheiță mai mare pentru a debloca baricada celor de la Ploiești. Dar nu ne-ar fi garantat victoria. Eu spun că echipa a jucat, a avut șanse. N-a fost să fie! Nu trebuie să facem o tragedie.

Avem meciuri importante, cu UTA, cu Sepsi, cu Rapid. Abia aștept să vină Rapidul. Una caldă, una rece. Eu cred că următoarea va fi caldă.

(n.r. - Iancu, posibil înlocuitor pentru Bauza) Iancu nu este la un nivel fizic optic și mai are nevoie de timp și mai sunt câțiva jucători, Chițu, Enache. Papadopoulos, pentru perioada în care n-a evoluat cred că a arătat destul de bine și va arăta și mai bine”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei cu Petrolul.

VIDEO: Adrian Mititelu, în direct la ”Fotbal Club”

VIDEO Rezumatul meciului U Craiova 1948 - Petrolul 0-1

Etichete: adrian mititelu , marius croitoru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

Citeşte şi

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

Foto Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”