Adrian Mititelu Jr / Foto: Captură Digi Sport

Adrian Mititelu Jr a dat cărțile pe față despre conflictul cu Robert Popa: ”Am avut un schimb de replici, e mai obraznic!”

articol scris de Digi Sport
03.03.2023, 18:12
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Portarul celor de la U Craiova 1948, Robert Popa (19 ani), l-a acuzat pe Adrian Mititelu Jr (25 de ani) l-a amenințat la pauza meciului cu rivala din oraș, Universitatea Craiova, scor 2-0.

Popa a spus că, de teama fiului patronului, a refuzat să se mai prezinte la antrenamente. Totuși, între timp, acesta a revenit, însă nu mai are loc în primul 11, acolo unde postul este ocupat de Ionuț Gurău (23 de ani).

Adrian Mititelu Jr, despre conflictul cu Robert Popa: ”Am mai intrat în vestiar, dar niciodată să bat jucătorii!”

La câteva săptămâni de la declarațiile făcute de Robert Popa, Adrian Mititelu Jr a rupt tăcerea în legătură cu evenimentele de la meciul respectiv.

Fiul lui Mititelu susține că nu este adevărat faptul că l-a amenințat pe tânărul portar, însă a recunoscut că a avut un schimb de replici cu Popa. Mititelu Jr spune că i-a transmis fotbalistului să fie mai atent, moment în care Popa ar fi avut o reacție nervoasă.

Sunt pus într-o postură proastă ca eu să dau replica unui jucător de la mine din echipă, care a dat o declarație de asemenea manieră. Cred că dacă băteam un jucător în vestiar, era de notorietate până acum. Cineva ieșea și spunea public chestia asta, până să spună acest copil, Robert Popa. Este un jucător de mare perspectivă.

Sincer să vă spun, chiar acum câteva etape am avut cu tatăl meu o discuție în care îl rugam să i se mai acorde minute, pentru că este păcat să nu mai apuce câteva meciuri anul acesta, pentru că are Campionatul European în vară. Culmea, el mă acuză că eu l-am rugat, vezi Doamne, cu tatăl meu să nu mai joace. Și eu chiar îl rugam să joace.

Într-adevăr, am avut un schimb de replici cu el, este un copil mai obraznic. Mi-a răspuns într-un fel urât și i-am spus: ‘Vezi, păstrează poziția ta, că tu ești jucător și eu sunt patron. Adică, totuși, nu poți să ai asemenea ieșiri față de mine’. Eu i-am reproșat și i-am spus doar să fie mai atent, pentru că eram pe locul 14 și încasasem foarte multe goluri.

Nu că ar fi avut el o mare vină la goluri, dar i-am spus: ‘Robert, fii mai atent!’. Am martori din cadrul clubului, care au fost în loja respectivă. Dar el e mai supărăcios, nu știu pe fondul a ce. E foarte mofturos. El, dacă nu joacă, se supără, își ia jucăriile și pleacă.

Eu întotdeauna am fost un tip mai vulcanic, dar în sensul bun al cuvântului și constructiv pentru echipă. Mai ales în perioada ligii a doua, când tatăl meu era încarcerat. Atunci eram mai aproape de echipă și intram la vestiar și la pauză și înainte de meci și după meci, dar niciodată să bat jucătorii”, a spus Adrian Mititelu Jr, conform Fanatik.

Florin Prunea, convins că Robert Popa încearcă să își forțeze plecarea de la U Craiova 1948

Florin Prunea a declarat că, în opinia sa, Robert Popa a fost ofertat de către o echipă din străinătate, pentru că la echipele de top din România nu ar avea loc.

Din acest motiv, fostul portar al lui Dinamo crede că declarațiile goalkeeper-ului de la U Craiova 1948 nu sunt adevărate, iar Popa încearcă doar să își forțeze plecarea de la clubul din Bănie.

Copilul este influențat. Eu m-am gândit de ce să facă un copil așa ceva. În țară unde poate să meargă? La cluburile mari, la FCSB, nu cred, la Rapid, e Horațiu Moldovan, portarul naționalei, la CFR e Scuffet. Atunci, de ce să faci așa ceva. Eu cred că el are ofertă din afară și cineva așteaptă ca el să devină liber. El forțează mâna clubului, eu la asta mă gândesc.

Dacă se întâmplă așa ceva, e un lucru foarte grav, dar eu nu cred. Am văzut poziția lui Marcel Pușcaș, mi s-a părut foarte corectă, așa trebuie să vorbești cu un jucător tânăr. Pentru echipă dă urât. Poate patronul nu a știut. Să facă o anchetă și să ia o decizie”, a spus Florin Prunea la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: portar , adrian mititelu , conflict , robert popa , adrian mititelu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

Foto Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”