Adrian Mititelu, patronul echipei U Craiova 1948 / Foto: Captură Digi Sport

Adrian Mititelu nu mai poate privi clasamentul după înfrângerea cu FCSB: ”Sincer, mi-e teamă”

articol scris de Digi Sport
14.11.2022, 08:04
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

U Craiova 1948 a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-2, în etapa a 18-a din Liga 1.

Adrian Mititelu, după înfrângerea cu FCSB din Liga 1: ”Am o frustare uriașă”

După înfrângerea suferită de echipa sa cu FCSB, Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul lui U Craiova 1948, a tras un semnal de alarmă prin care a transmis că gruparea din Bănie are nevoie de rezultate pozitive în perioada imediat următoare.

Același scenariu, ce facem de 3-4 meciuri am făcut și acum. A fost un meci bun, pe alocuri foarte bun, dar nu am luat niciun punct. Parcă e un blestem. Chiar dacă avem problemele noastre de joc, în majoritatea partidelor am fost superiori. Și azi am fost! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat.

Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat.

Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză.

Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reușit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoții la retrogradare.

Situația e mai mult decât critică, sunt puțin debusolat. Echipa asta nu merita să fie aici! Niște rezultate total împotriva jocului prestat. Nu e dezamăgire, nici nu am puterea să privesc clasamentul. Am o frustrare uriașă, s-au cheltuit mulți bani, speranțe, așteptări, ani de muncă.

Vreau să transmit un mesaj tuturor care fac parte din acest grup. Nu mai e de glumă, nu mai e de joacă. Sincer, mi-e teamă. Știu ce înseamnă haosul și eticheta care ți se pune”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu FCSB.

În urma înfrângerii cu ”roș-albaștrii”, U Craiova 1948 rămâne pe penultima poziție în clasament, locul 15 - retrogradabil, cu 16 puncte.

De partea cealaltă, FCSB a intrat în zona locurilor de play-off, pe poziția a 6-a, cu 26 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt și Petrolul Ploiești.

Clasament Liga 1

VIDEO Rezumat U Craiova 1948 - FCSB 0-2

Etichete: adrian mititelu , clasament liga 1 , u craiova 1948 fcsb , rezumat u craiova 1948-fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

UEFA a luat decizia finală în cazul licenței Corvinului pentru cupele europene

Englezii au făcut ”clasamentul”! Radu Drăgușin, lider la Tottenham

Sorana Cîrstea a făcut dezvăluirea. Ce face în fiecare zi timp de fix 15 minute: ”Am cronometru”

Exclusiv ”Va putea obține Steaua dreptul de promovare pentru sezonul viitor?” Răspunsul dat de Adrian Bumbescu

Citeşte şi

Adrian Mititelu, în ”război” cu Gigi Becali: ”E frustrat!”

FCU Craiova a mai primit o lovitură, după ce a retrogradat

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc