Adrian Mititelu și Gigi Becali / Foto: colaj Digi Sport

Adrian Mititelu recunoaște că se bagă peste antrenor, precum Gigi Becali la FCSB. ”Să fim sinceri”

articol scris de Digi Sport
30.09.2022, 00:20
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul celor de la U Craiova 1948, a dezvăluit că nu are nicio reținere din a se băga peste munca antrenorului Marius Croitoru (41 de ani), așa cum face Gigi Becali (64 de ani) la FCSB.

Adrian Mititelu recunoaște că se bagă peste antrenor, precum Gigi Becali la FCSB. ”Să fim sinceri”

Omul de afaceri din Craiova a spus că milionarul din Pipera nu-i este model, dar a recunoscut că Becali este ”pragmatic și spune lururilor pe nume”.

Apoi, Mititelu a mai recunoscut că și el se implică în activitatea antrenorilor de la echipă. Ba, chiar susține că mai sunt și alți patroni care fac așa ceva, doar că singurul care o rceunoaște public este finanțatorul FCSB-ului.

(n.r. - dacă îl are model pe Gigi Becali) Nu e! El e un om pragmatic și realist. Spune lucrurilor pe nume”, a spus Mititelu.

Cunoscut ca o mână forte, Mititelu a spus clar că se bagă peste Croitoru.

”Stați puțin, să fim sinceri. Toți patronii... Credeți că eu nu mă bag? Îmi doresc să câștig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi.

Într-o zi o să ridicăm acest trofeu.”, a mai spus Mititeli la Prietenii lui Ovidiu.

Silvio Berlusconi, precum Gigi Becali. ”Voi interveni direct cu sfaturi, așa cum am făcut și la AC Milan”

Și magnatul Silvio Berlusconi (85 de ani), creatorul marelui AC Milan, din anii ’90, acum patron la Monza, a recunoscut imixtiunea la nivelul băncii tehnice.

Monza a produs surpriza etapei 7 din Serie A și a învins-o pe Juventus cu 1-0, aceasta fiind și prima victorie a echipei magnatului italian din istoria primei ligi din Italia. A fost și meciul de debut al noului antrenor Raffaele Palladino (38 de ani), astfel că la final finanțatorul a ținut să-și aroge toate meritele pentru acest succes.

”Voi interveni cu sfaturi tactice, așa cum am făcut și la AC Milan”, a spus Berlusconi, , citat de Telelombardia, cel care a condus destinele grupării din Milano timp de peste trei decenii.

După ce i-a vândut clubul lui Yonghong Li, Berlusconi a început de la zero, la Monza, club pe care l-a preluat direct din Liga 4, după faliment.

Alături de colaboratorul său de bază, Adriano Galliani, care este președintele clubului, Monza a urcat ligă cu ligă iar acum este în Serie A.

”Promovarea echipei Monza în Serie A, după 110 ani, mi-a oferit mai mare bucurie decât atunci când am câștigat Liga Campionilor”, a spus Berlusconi.

Silvio Berlusconi, ca Gigi Becali. ”Am demonstrat că știu să-mi ating obiectivele”

Fostul prim ministru al Italiei este renumit pentru implicarea sa peste munca antrenorilor, reproșându-le uneori că nu i-au ascultat sfaturile tactice. El a spus că așa va proceda și acum cu Palladino la Monza.

”Voi interveni direct cu sfaturi, la fel cum am făcut cu toți antrenorii mei de la AC Milan. Palladino este un antrenor pe care îl cunosc bine din perioada petrecută la tineretul lui Monza, astfel că am decis, alături de Adriano Galliani, să-i acordăm această oportunitate pentru că în opinia noastră chiar merită.

În același timp, nu există nicio îndoială că mă voi ocupa direct de situație pentru că am demonstrat că în fotbal știu să ating obiectivele pe care mi le-am propus”, a mai spus Berlusconi.

Etichete: liga 1 , adrian mititelu , gigi becali , marius croitoru , fcsb , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”