Adrian Mutu, în timpul unui meci la Rapid / Foto: Profimedia

Adrian Mutu îi îndeamnă pe rapidiști să nu-l piardă pe cel mai bun “număr 9”. ”Briliantul”, încântat de Albion Rrahmani

articol scris de Digi Sport
25.04.2024, 09:50
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Adrian Mutu (45 de ani) a suferit când a antrenat Rapidul pentru că nu a avut la dispoziție bani mulți pentru transferuri, iar acum îi sfătuiește pe conducătorii clubului să nu-l piardă pe Albion Rrahmani.

În presa din Germania au apărut informații că atacantul este urmărit de Werder Bremen.

Adrian Mutu este convins că Albion Rrahmani este cel mai bun atacant central din SuperLiga României și îi sfătuiește pe rapidiști să încerce să nu-l vândă

Albion Rrahmani a impresionat la Rapid încă din acest prim sezon și a marcat de 16 ori în 20 de meciuri. În presă a apărut informația că Benfica Lisabona ar vrea să-l transfere și că pregătește o ofertă de opt milioane de euro. Jurnaliștii germani au vorbit în ultimele zile și de interesul lui Werder Bremen, formație care ocupă locul 11 în Bundesliga.

Adrian Mutu este încântat de Albion Rrahmani și spune despre el că este cel bun “număr 9” din campionatul nostru.

“Mi se pare un atacant foarte bun. Cred că e cel mai bun “număr 9” din campionatul nostru. Eu cred că aici depinde mai puţin de Rrahmani, ci de planurile de viitor pe care şi le-a făcut Rapidul pe viitor.

Ţi-ai găsit un atacant aşa cum a fost Dugandzic în sezonul trecut, îl ai pe Rrahmani şi cred că ar fi bine să îl ţii. Chiar dacă Rapidul trece printr-un moment greu şi multă lume se aştepta ca echipa să fie campioană sau să se lupte la titlu până în ultima etapă, eu cred că, în general, este în grafic”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu este convins că Rapid are forța financiară să-l țină pe Rrahmani

Rapid a cheltuit în acest sezon aproape șapte milioane de euro pentru transferuri de jucători, iar Mutu este convins că Dan Șucu, acționarul principal, și Victor Angelescu, cel care deține 20 la sută din pachetul de acțiiuni, își pot permite să nu vândă jucătorii importanți. Și îi sfătuiește chiar să mai întărească lotul.

”Eu nu cred că acum acţionariatul Rapidului are nevoie de ajutor din punct de vedere financiar. Dimpotrivă, îşi pot permite să îl ţină pe Rrahmani. Şi trebuie un push pentru a aduce alţi jucători lângă Rrahmani pentru a putea ataca titlul la anul.

Este şi acest risc. Bineînţeles că poţi să-i spui `nu` unui jucător doar prin motivare financiară. Doar aşa poţi să îi ştergi nemulţumirea de a juca într-un campionat ca Bundesliga.

Acuma, vedem. Trebuie să vină cu o contraofertă dacă aceasta este reală. Pe plan financiar este mult mai mare decât ceea ce primeşte acum la Rapid, iar, cum v-am spus, plăteşti să rămână.

Îl mulţumeşti pe jucător pe plan financiar. Pe lângă faima şi, bineînţeles, importanţa campionatului german, pentru jucător contează mult şi partea financiară. Dacă va fi mulţumit financiar, va pune pentru moment, pe pauză, acea dorinţă de a ajunge într-un campionat mai puternic”, a mai spus fostul atacant al echipei naționale.

Adrian Mutu este ”liber de contract” după ce a plecat de la CFR Cluj. A fost antrenor și la Rapid, de unde a plecat cu câteva zile, înainte de startul acestui sezon. În locul lui a fost adus Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a fost înlocuit cu Bogdan Lobonț, după patru etape din play-off.

Etichete: adrian mutu , adrian mutu rapid , albion rrahmani adrian mutu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Verdict dur pentru Simona Halep, după ce nu a fost invitată la Roland Garros. ”Exemplul” Maria Sharapova

Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, la Craiova!

Citeşte şi

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”