Adrian Mutu / Foto: Captură Digi Sport

Adrian Mutu, păcălit de 1 aprilie! Antrenorul Rapidului ”a luat plasă”: ”Serios? Nu știam”

articol scris de Digi Sport
01.04.2022, 20:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Antrenorul lui Rapid, Adrian Mutu, a fost păcălit de jurnalişti la conferinţa de presă de vineri, fiind surprins să afle că meciul cu FC Botoşani, de sâmbătă, nu se dispută pe stadionul din Giuleşti, ci la Mioveni.

Adrian Mutu, păcălit de 1 aprilie: ”Serios? Nu știam”

"Serios? Nu ştiam. Sperăm să nu. Sperăm ca mâine să fim aici. Mulţumim Mioveniului pentru ospitalitate şi pentru că ne-a pus terenul la dispoziţie, dar noi ne dorim să jucăm în casa noastră, aici, în Giuleşti", a spus Mutu, surprins de informaţia falsă primită din sala de conferinţe.

După explicaţii, Mutu s-a amuzat de ipostaza în care a fost pus: "Nu înţelegeam de ce. În fine, 1 aprilie. Suntem înainte de meci şi nu prea îmi arde de păcăleli. Dar bună gluma". Prezent la conferinţa de presă, Rareş Ilie s-a arătat şi el surprins: "Am avut şi eu emoţii".

Referitor la partida cu FC Botoşani, Mutu a spus că adversara este poate cea mai puternică echipă din play-out-ul Ligii 1.

"Acum ştim ce este Giuleştiul. La un meci oficial nu cred că va fi diferit, doar că este cu miză, şi este o miză importantă pentru noi, pentru că ne dorim să câştigăm. Bineînţeles, în acelaşi timp suntem conştienţi că avem în faţă o echipă bună care a arătat în anii trecuţi că merită să fie în play-off.

Ne aşteptăm la o bătălie şi sperăm să o ducem până la capăt cu bine. Trebuie să respectăm tradiţia şi să câştigăm, chiar dacă avem în faţă poate cea mai bună echipă din play-out. Noi vrem să câştigăm pentru că ăsta este spiritul şi mentalitatea noastră cu care echipa mea este obişnuită.

Atenţia şi concentrarea vor trebui să fie mari, pentru că avem în faţă un adversar foarte bun. Botoşani practică un fotbal bazat mai mult pe faza de atac şi ăsta este un lucru normal, pentru că statutul lor de până acum îi obligă la acest lucru. Undeva pe foaie ei sunt favoriţi la meciul de mâine şi de aceea concentrarea noastră trebuie să fie mare. Ştim cine suntem, suntem Rapid Bucureşti şi mâine în faţa suporterilor noştri trebuie să arătăm acest lucru", a afirmat Mutu.

Jucătorul Rareş Ilie şi-ar dori să fie primul marcator al Rapidului pe noul stadion într-un meci oficial. "Sper ca eu să dau primul gol pe Giuleşti. Nu m-am gândit prea mult la asta, dar mi-aş dori să fiu eu primul marcator", a spus Ilie, potrivit Agerpres.

  • Partida Rapid - FC Botoşani, din cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Cozi mari la casele de bilete de la noul stadion Rapid, pentru primul meci oficial

Primul fan a ajuns la ora 14:50, deși casele de bilete se deschideau la ora 17:00.

A fost însă și o mică problemă, în sensul că unul dintre angajații caselor de bilete nu a putut ajunge la timp, din cauza unei probleme cu mașina, însă totul s-a rezolvat repede.

Ofițerul de presă al giuleștenilor a anunțat că erau vândute peste 1.000 de abonamente până aseară, iar peste 5.000 de bilete s-au comercializat online în doar 24 de ore.

Etichete: adrian mutu , antrenor rapid , stadion rapid , rapid fc botosani , adrian mutu pacalit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

Citeşte şi

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”