Liubliana Nedelcu, agent de jucători / Foto: Facebook @Liubliana Nedelcu

Exclusiv Agentul care și-a atribuit meritele pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice, contrazis: ”Nu am avut nicio hârtie”

articol scris de Digi Sport
20.07.2022, 08:19
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Rareș Ilie (19 ani) este protagonistul celui mai important transfer din fotbalul românesc în această vară. Rapidisul a fost cumpărat de Nice pentru cinci milioane de euro.

Inițial, în jurul transferului nu a apărut niciun nume de impresar, însă, după anunțul oficial al celor de la Nice, Liubliana Nedelcu a transmis că ea a fost, de fapt, cea care l-a propus pe Rareș Ilie la gruparea din Ligue 1 și a avut cel mai mare merit în perfectarea mutării. La câteva zile distanță de la afirmația agentului de jucători, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a făcut lumină în acest caz.

Galerie Foto

Victor Angelescu o contrazice pe Liubliana Nedelcu, în speța transferului lui Rareș Ilie la Nice: ”Este meritul lui”

Copilul nu a avut niciun impresar. Tatăl lui l-a reprezentat, iar eu am ținut legătura direct cu el. Nu am avut nicio hârtie cu impresarul respectiv. Nici nu am vorbit cu acel impresar despre acest jucător. Este meritul lui. A jucat bine și s-a făcut remarcat”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club.

Susținătoare a Rapidului, Liubliana Nedelcu a scris pe rețelele sociale că implicarea sa în transferul lui Rareș Ilie a ajutat clubul din Giulești.

Primesc multe mesaje de la rapidiști, în care sunt învinuită că am ajutat Petrolul și nu ajut Rapidul meu. Păi Rareș Ilie cum a ajuns la Nisa? Cine l-a propus? Și suma de transfer cine a încasat-o? Rapid! Deci am ajutat Rapidul sau nu?

Transferul lui Rareș Ilie la Nisa mi se datorează numai mie. Și oricine spune altceva, minte! Eu detest minciuna și îi detest pe mincinoși. Și Liubliana Nedelcu nu face niciodată afirmații care să nu fie susținute de dovezi”, a scris agentul, pe Facebook.

Rareș Ilie, primele impresii după antrenamentele de la Nice: "Am avut puține emoții"

Mijlocașul s-a antrenat deja cu noua sa echipă. Fostul fotbalist al Rapidului a povestit cum a fost întâmpinat de noii săi colegi și cine l-a ajutat cel mai mult să se adapteze. Totodată, Rareș Ilie a spus că este conștient de clubul la care a ajuns și va încerca să facă tot ce depinde de el pentru a deveni mai bun de la o zi la alta.

"A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine", a declarat Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Etichete: victor angelescu , liubliana nedelcu , rareș ilie , transfer rares ilie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Reacția lui Victor Angelescu, după ce Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”

”Niculae și Angelescu nu și-au făcut treaba”. Șucu, sfătuit de Marian Iancu: ”Aș face urgent aceste oferte”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”