Eric De Oliveira, în meciul FC Voluntari - FCSB 2-1 / Foto: Sport Pictures

"Ai auzit tu asta?". Întrebarea care l-a supărat pe Eric, după victoria cu FCSB

articol scris de Digi Sport
13.09.2020, 10:58
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Eric de Oliveira (34 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, a avut o prestație apreciată în meciul cu FCSB, scor 2-1, însă brazilianul a fost deranjat de o întrebare primită după joc.

La finalul partidei de la Voluntari, Eric a fost întrebat despre un pariu pe care l-ar avea cu Ioan Andone, referitor la kilogramele sale, însă mijlocașului nu i-a picat bine întrebarea clasică din ultima vreme, inclusiv din perioada în care juca la FC Viitorul.

Eric de Oliveira, deranjat de întrebarea referitoare la greutatea sa

În urmă cu câteva săptămâni, președintele celor de la FC Voluntari anunța că a pus un pariu cu Eric, brazilianul promițându-i lui Ioan Andone că va da jos 5 kilograme.

"Eu nu am pus pariu pe kilograme cu Ioan Andone, ai auzit tu asta, că am pus pariu? De la mine are nea Andone nişte pariuri, cum a avut și nea Gică Hagi, asta e.

În continuare, dacă pot să-mi ajut echipa... să plătească în continuare, că am luat 3 puncte şi să plătească pentru aceste 3 puncte", a declarat Eric, după meci.

Și Gică Hagi l-a acuzat pe Eric că avea kilograme în plus

În urmă cu un an, în septembrie, Eric era legitimat la FC Viitorul, însă Gică Hagi nu era mulțumit de fizicul brazilianului, spunând că acesta are kilograme în plus.

În următoarea fereastră de transferuri, în ianuarie, Eric a plecat la FC Voluntari.

"E accidentat, s-a lovit miercuri. Vom vedea când o să revină. Întrebați-l pe el, să va zică când va reveni. Când o să arate cum trebuie, când o să fie așa cum îmi place mie, pentru că mi-a promis. Îmi pare rău că nu îl avem în echipă, pentru că eu planificasem cu el în echipă, nu acasă în vacanță", declara Hagi, în septembrie 2019.

Hagi dezvăluia şi ce discuţie a avut cu brazilianul, în legătură cu greutatea sa.

"Trebuie să slăbești. Ştie fotbal mai mult decât mine, poate. Dar, în echipa mea trebuie să alergi, să arăți cum trebuie. Jucătorul face diferența, iar la mine trebuie să stai bine din punct de vedere fizic, altfel nu merge, e greu", mai spunea Hagi.

Etichete: ioan andone , eric de oliveira , fc voluntari , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Mobilizare totală! Ce mesaje au avut jucătorii de la FCSB pentru suporteri înaintea derby-ului cu Farul

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale