Dennis Man se bucură alături de colegii săi / Foto: Sport Pictures

Ajutor nesperat pentru toate cluburile din Liga 1. UEFA a virat banii, dar CFR Cluj nu se află pe listă!

20.02.2020, 12:36
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat azi, prin intermediul unui comunicat postat chiar pe site-ul frf.ro, că UEFA a virat o nouă sumă de bani care va fi imediat virată în conturile cluburilor din Liga 1. Campioana CFR Cluj nu se află, însă, pe această listă.

Concret, cei de la UEFA au virat deja către România suma de 1.331.169 de euro, bani care au fost redirecționați spre echipele din Liga 1. Campioana CFR Cluj nu va beneficia de acești bani, pentru că mai este prezentă în Europa League. CFR Cluj va juca azi prima manșă a dublei cu FC Sevilla, din 16-imile Europa League.

Partida dintre CFR și Sevilla se va disputa în această seară în Gruia, de la ora 19:55, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Digi 4K, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit și în aplicația Digi Online.

”Federația Română de Fotbal anunță că UEFA a acceptat să suplimenteze suma cuvenită din plățile de solidaritate cu peste 500.000 de euro. Astfel, suma totală care se va împărți cluburilor din Liga 1 este de 1.331.169 euro!

Federația Română de Fotbal va distribui această sumă celor 13 cluburi de fotbal din Liga 1 în mod egal, excepția fiind CFR Cluj, formație care a evoluat în grupele Europa League”, se arată în comunicatul celor de la Casa Fotbalului.

Cluburile din Liga 1 nu pot cheltui cum vor banii de la UEFA!

UEFA a virat banii către cluburile din Liga 1, dar a și condiționat folosirea lor pentru centrele de copii și juniori.

”Începând din sezonul viitor, plățile de solidaritate de la UEFA se vor face în funcție de principiul clasificării academiilor. Astfel, banii veniți de la UEFA vor fi împărțiți de FRF primelor 20 de cluburi profesioniste din topul clasificării academiilor, indiferent de eșalon. Condiția de a fi club profesionist este una impusă de forul de la Nyon.

Cluburile vor avea obligația să investească banii respectivi la nivel de copii și juniori!

De asemenea, în ședința de astăzi s-a stabilit ca la viitoarea întâlnire să se ia în calcul majorarea grilei de formare pentru juniori. Federația Română de Fotbal continuă astfel reformele pentru dezvoltarea sectorului juvenil”, se mai arată în comunicatul celor de la FRF.

Etichete: bani uefa , plati solidaritate


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șefii Rapidului au reacționat, după gestul făcut de Săpunaru în fața lui Lobonț

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Exclusiv Dani Coman la Rapid? ”Îmi pare rău și de Daniel Niculae pentru că e un rapidist”

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă