Chipciu (dreapta) a fost implicat şi în faza din care Cristea a egalat la finalul meciului FCSB-CFR Cluj 3-3 / Foto: Profimedia

Alex Chipciu, reacţie pe tema salariului de 30.000 de euro la CFR Cluj: "Asta este, merg înainte, eu mi-am ales treaba asta"

articol scris de Digi Sport
24.01.2022, 11:42
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Alex Chipciu (32 de ani) a intrat în minutul 69 pe teren în meciul FCSB-CFR Cluj, scor 3-3. A făcut-o bine şi după opt minute a marcat pentru 3-2, după ce Valentin Gheorghe egalase la 2.

Chipciu are unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, 30.000 de euro pe lună, dar a fost luat liber de contract în ianuarie 2020, deci CFR nu a cheltuit prea mulţi bani cu aducerea lui atunci când i-a luat faţa lui Marius Şumudică, antrenorul care îl voia la Gaziantep.

La golul marcat contra echipei care l-a lansat în fotbalul mare, Chipciu nu s-a bucurat, iar după meci a explicat de ce a avut această reacţie.

Ce a spus Chipciu despre salariul mare, 30.000 de euro pe lună, pe care îl are la CFR Cluj

În această iarnă s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Chipciu la Universitatea Craiova, acolo unde antrenează Laurenţiu Reghecampf şi noul preşedinte este Marian Copilu. Chipciu a negat orice contact şi anunţă că e pe punctul să-şi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj.

Iar despre faptul că salariul său mare dă naştere la multe discuţii spune că nu-l afectează. Că este normal ca atunci când primeşti bani mulţi lumea să stea cu ochii pe tine.

În video-ul de mai jos, discuţia despre salariu începe la minutul 03:18.

"În aceste moment sunt aproape să rămân la Cluj mai mult timp. Salariul meu a fost (n.r. problema) de când m-am apucat de fotbal şi până acum. Am avut salariu mare şi la Anderlecht, şi la Steaua. E normal să apară astfel de ... Trebuie să-ţi şi asumi, când ai salariul mare.

Clar eşti pe minus ca realizări, trebuie să faci orice ca să joci bine şi atunci când joci bine nu o să fii lăudat, când joci prost, o să fii cel mai criticat. Dar sunt confortabil cu treaba asta şi îmi doresc să am evoluţii bune indiferent de ce se vehiculează pe lângă.

Dar, clar, ai şi de pierdut pe parte fotbalistică şi ca imagine. Câteodată contează şi asta, dar asta este, merg înainte, eu mi-am ales treaba asta", a declarat Chipciu.

Alexandru Chipciu: ”Asta e Steaua București”

Chipciu  fost impresionat de ceea ce a văzut pe Arena Naţională la meciul cu ocupanta locului 2, iar prezenţa atâtor spectatori i-au întărit convingerea că FCSB ar fi continuatoarea Stelei, nu CSA Steaua, din Liga a 2-a.

”Sincer, dacă aș fi fost vreodată întrebat de treaba asta cu Steaua și FCSB, ar fi fost de partea asta, clar. Dar acum chiar mai mult, datorită atmosferei din seara asta, cred că asta e Steaua București. Nu pot să neg niciodată, am fost stelist când eram mic, dar îmi fac treaba ca profesionist”, a spus Alexandru Chipciu, la finalul jocului de pe Arena Națională.

În minutul 77, la doar opt minute de la momentul în care a intrat pe teren în locul lui Valentin Costache, Chipciu a șutat puternic și a punctat pentru 3-2. Putea fi golul care să-i asigure în mare măsură un nou titlu CFR-ului, însă Iulian Cristea a egalat în prelungiri și lupta dintre campioană și vicecampioană continuă.

  • Pentru Alex Chipciu, reușita de pe Arena Națională a fost prima, în 12 apariții, împotriva FCSB-ului, formație pentru care a jucat din ianuarie 2012 până în iulie 2016.
  • A fost al 3-lea gol al lui Chipciu în acest sezon de Liga 1.
  • 800 de mii de euro este cota de piață a mijlocașului, potrivit Transfermarkt.

Etichete: alex chipciu , video fcsb - cfr , salariu chipciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

”Eu n-am mai văzut”. Alex Chipciu a fost lăsat fără cuvinte de ce s-a întâmplat după Oțelul - ”U” Cluj 2-1

”Săreau tibiile în aer”. Alex Chipciu a reacționat după ratarea calificării în finala Cupei și a avut o ”țintă”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”