Alexandru Chipciu / Foto: Captură Youtube @FC Universitatea Cluj

Alexandru Chipciu, mesaj pentru Dan Petrescu după plecarea sa de la CFR Cluj: ”Să câștige 100 de campionate!”

articol scris de Digi Sport
12.07.2022, 16:27
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Alexandru Chipciu (33 de ani) a plecat în cele din urmă de la CFR Cluj, dar a rămas în Ardeal, la rivala din oraș, Universitatea Cluj.

Fotbalistul a vorbit despre perioada petrecută la CFR Cluj sub conducerea lui Dan Petrescu pe care a caracterizat-o fiind una ”neagră”.

Alexandru Chipciu, mesaj pentru Dan Petrescu după plecarea sa de la CFR Cluj: ”Să câștige 100 de campionate!”

Chiar dacă nu a fost pe deplin mulțumit la campioana României, Chipciu a recunoscut totuși că a avut parte și de momente frumoase alături de Edi Iordănescu și Marius Șumudică.

În ceea ce-l privește pe Dan Petrescu, Chipciu s-a limitat la a spune că este un antrenor bun și că îi dorește să câștige 100 de titluri.

Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut niţel pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a declarat Alexandru Chipciu în cadrul unei conferințe de presă.

Ce spune Alexandru Chipciu despre clauza sa de la U Cluj

Chiar dacă a fost cedat de către cei de la CFR Cluj rivalei din oraș, U Cluj, Chipciu nu va avea posibilitatea să evolueze împotriva fostei sale echipe. ”Feroviarii” trebuie să îi plătească fotbalistului niște restanțe salariale, iar oficialii campioanei i-au promis fotbalistului că îi vor da suma restantă cu condiția de a nu evolua împotriva CFR-ului.

Chipciu crede că dacă ar merge în instanță, clauza respectivă nu ar mai fi valabilă, însă fotbalistul nu vrea să complice și mai tare lucrurile.

Da, am acea clauză că dacă voi juca cu CFR, U Cluj va trebui să plătească nişte bani. În acelaşi timp, am o clauză de confidenţialitate semnată în contractul cu CFR, legat de restanţe. De aceea, nu prea pot să vorbesc foarte mult.

Într-adevăr, ei plătesc o parte din salariu şi e cam ciudată situaţia. Eu mi-aş dori să joc. Asta nu pentru a mă răzbuna, ci pentru că îmi place fotbalul. E o situaţie ciudată, probabil că dacă m-aş duce în instanţă, acea clauză nu ar fi valabilă”, a mai spus Chipciu.

Etichete: cfr cluj , u cluj , transfer , alexandru chipciu , dan petrescu , clauza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Preşedintele unei secţii de votare din Vaslui a venit beat la prima oră

Preşedintele Secţiei de votare nr. 387 din localitatea vasluiană Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, a fost înlocuit din această calitate după ce s-a prezentat la secţie în stare avansată de ebrietate.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

I-au spus ADIO lui Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Englezii sunt convinși: el e românul pe care toată lumea trebuie să îl urmărească la EURO!

Exclusiv "Vreau să se știe!". Una dintre revelațiile sezonului trecut din SuperLigă a decis să schimbe echipa

E gata! Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi

S-au săturat de el! Tottenham își dă afară cel mai scump jucător din istoria clubului

Citeşte şi

Fotbalistul a confirmat! Semnează cu Barcelona până în 2027: ”Suntem pe aceeași lungime de undă”

Exclusiv Surpriză uriașă. Ce staff și-a ales Dan Petrescu, după ce a fost părăsit de vechii colaboratori

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica Antoniei s-a transformat într-o adolescentă superbă. Seamănă leit cu artista, e pasionată de dans și iubește să fie pe scenă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica Antoniei s-a transformat într-o adolescentă superbă. Seamănă leit cu artista, e pasionată de dans și iubește să fie pe scenă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”