Alexandru Crețu / Foto: Captură Digi Sport

Alexandru Crețu, dezamăgit la final de sezon: ”Nu am avut noroc de niciun fel”

articol scris de Digi Sport
29.05.2023, 07:52
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Alexandru Crețu (31 de ani), mijlocașul celor de la Universitatea Craiova, a tras concluziile la finalul acestui sezon.

Alexandru Crețu: ”Meritam mai mult”

Alexandru Crețu este de părere că formația din Bănie ar fi putut performa mai mult în acest sezon, în toate competițiile. Mijlocașul a precizat ce a ”împiedicat-o” pe Universitatea Craiova să aibă mai multe realizări.

Cred în continuare că se putea mult mai mult în acest sezon şi aş zice chiar că meritam mai mult. Cu siguranţă că la unele meciuri nu am avut nici noroc, îmi amintesc multe partide acum în care chiar am jucat fotbal şi am avut foarte multe ocazii, însă nu am marcat.

Cred că aici s‑a făcut şi diferenţa din păcate. Ştiţi că după statistici suntem lideri la posesie şi la şuturi pe poartă în România, pur şi simplu am dat prea puţine goluri din câte ocazii am avut pe tot parcursul sezonului.

Asta probabil am fi putut şi putem face mai bine: să fim mai concentraţi în ultima treime şi la finalizare. Am văzut finala Cupei împreună, toată echipa, şi am avut mari emoţii.

Chiar ne gândeam că am fi putut să avem şi noi un pic de şansă măcar la final de sezon, pentru că Clujul a avut două ocazii să termine meciul din penalty.

Dar aşa a fost să fie, campionatul acesta nu am avut noroc de niciun fel, însă mai e un meci şi nu avem decât să credem până la capăt că poate ne va zâmbi şi nouă soarta.

Nu am cum să mă gândesc la vacanţă acum. Mai avem un meci şi eu încă sper să mai jucăm chiar două totuşi, adică să prindem in extremis şi acel loc de baraj”, a spus Alexandru Crețu, pentru revista clubului Universitatea Craiova.

Clasament play-off

 

Alexandru Crețu mărturisește: ”Poate aș fi reușit să-mi ajut echipa”

Am avut foarte multe momente frumoase aici şi mă simt foarte bine la Craiova, mi‑ar fi greu să aleg unul anume. Însă în ceea ce priveşte momentul mai trist mi‑e clar: am fost foarte trist după acel cartonaş roşu în meciul cu Sepsi.

Din cauza lui am lipsit în două partide extrem de importante pentru noi, cea cu FCSB şi cea cu CFR, şi m‑am gândit că poate aş fi reuşit să‑mi ajut echipa să obţină victoriile pe care cred că le‑am fi meritat.

Dar roşiile fac parte din joc iar tristeţea face parte din viaţă, deci n‑am decât să merg mai departe şi să fiu şi mai puternic decât am fost. Aş vrea să le mulţumesc fanilor din tot sufletul.

Anul acesta chiar au fost alături de noi necondiţionat, ne‑au încurajat şi când am avut perioade mai slabe şi a însemnat mult pentru noi.

Sper să ne rămână la fel de aproape şi din sezonul viitor şi, cine ştie, poate că la sfârşitul aceluia ne vom împlini împreună marele vis, pe care îl aşteptăm cu toţii de mult”, a precizat fotbalistul Universității Craiova.

Etichete: alexandru cretu , universitatea craiova sepsi , alexandru cretu universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

A adus victoria Universității Craiova și a recunoscut: ”Etapa trecută am fost cel mai slab, acum iau 3 puncte”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă