Alexandru Ișfan a fost declarat jucător netransferabil: ”Ce să caute la Craiova? Nu vrem rezervele lui Rotaru”

articol scris de Digi Sport
29.07.2022, 14:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, s-a răzgândit și l-a declarat pe Alexandru Ișfan (22 de ani) jucător netransferabil, în pofida faptului că este dorit de Universitatea Craiova și FCSB.

Mijlocașul era anunțat ca și transferat în Oltenia, însă, se pare, negocierile purtate de conducătorii celor de la FC Argeș și Craiova nu au fost deloc mulțumitoare pentru ”violeți”.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Ișfan, conform Transfermarkt.de.

Primarul din Pitești blochează transferul lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova

Oferta pe care Universitatea Craiova a pregătit-o nu a fost una pe măsura așteptărilor omologilor de la Argeș, iar aceștia s-au răzgândit și nu mai sunt dispuși să-l cedeze pe jucător.

Cristian Gentea a declarat că nu concepe să-l înlocuiască pe Alexandru Ișfan cu Alexandru Cîmpanu, jucător pe care Mihai Rotaru era dispus să-l cedeze sub formă de împrumut, plus o sumă de bani.

În același timp, un procent de 40-45% din banii pe care i-ar fi obținut din vânzarea lui Ișfan, FC Argeș este obligată să-i redirecționeze către CS Mioveni, clubul de la care l-a cumpărat pe Ișfan, sezonul trecut. 

Așdar, trăgând linie, Cristian Gentea a realizat că nu va fi ”pe plus” după vânzarea fotbalistului său: nu va obține o sumă impresionantă (din cauza procentului) și nici nu are un înlocuitor pe măsura lui Ișfan.

Cristian Gentea schimbă foaia: ”Ce să caute Ișfan la Craiova?”

Ce să caute Ișfan la Craiova? Nu e transferabil. Nu am discutat cu domnul Rotaru, dar nici nu stăm noi să luăm acum rezervele lui Rotaru în locul lui Ișfan! Nu are Craiova ce jucător Under 21 să ne dea nouă. Păi, luăm rezervele lor Under 21? Păi, ce facem acum? Ne slăbim singuri echipa?

Toată vara ne-am antrenat cu Isfan și nu avem să punem în locul lui niciun alt jucător de valoare. Am vorbit cu băiatul, iar el mi-a spus că nu are de gând să plece la Craiova. Dacă Marian Copilu a fost la meciul nostru cu UTA, asta nu însemană că Isfan și pleacă la Craiova. Noi am fost doar o gazdă bună pentru dânsul. De la Gigi Becali nu am primit nicio ofertă oficială de transfer. Și oricum, vă repet, în acest moment Isfan nu e transferabil”, a declarat Cristian Gentea, primarul orașului Pitești, conform prosport.ro.

Etichete: cristian gentea , alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă